ОвенНай-подходящото време да напомните за себе си на хора, с

...
ОвенНай-подходящото време да напомните за себе си на хора, с
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 6 юли 2024 г.

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през идната година. Решаването на всички задания ще изисква Вашето присъединяване и по тази причина колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да ревизирате, до какъв брой правлно извършват Вашите разпоредби. На доста Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в персоналните работи на подчинените. Ще получите непредвидени оферти и предложения, което може да Ви принуди да измененията своите проекти. Не се опасявайте от смели и радостни опити.
Телец
Денят изисква внимание и нерешителност: в случай че през днешния ден допуснете неточност, та въпреки и най-незначителната, евентуално ще бъде видяна от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е неприемлива, а и обстановката не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат връзките с родителите - доста мъчно ще стигнете до единно мнение, а за реализирането на каквито и да било проекти, ще се изисква необикновен ресурс от самообладание и благосклонност.

Близнаци
Имате доста изостанала работа и не е зле, до колкото е допустимо, да се оправите с част от нея. През днешния ден връзките Ви с обичания човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се концентрирайте в своите усеща. Може би не би било зле да отидете дружно някъде на отмора. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и потиснатост. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Дева
Днес би трябвало да вярвате в това, което ще Ви каже Вашия обичан човек, даже думите му да Ви се сторят извънредно неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близо до сърцето си и да действате в сходство с тях. За страдание това просто ще се наложи.

Везни
Ще Ви зарадват оригиналност, свързани с финанси: може да се окаже че ще узнаете, че в близко време заплатата Ви ще се усили. Ще Ви зарадва освен вероятността за увеличение на паричните приходи, само че и обстоятелството, че Вашите усилия и професионални качества най-накрая ще бъдат видяни и оценени. Само че би трябвало и да си дадете сметка, че и отговорностите ще станат повече. Ако мечтаете за промени в персоналния си живот, би трябвало деликатно да се огледате към себе си. Според звездите, паралелно с Вас ще се окаже доста забавен човек и няма да се наложи да извършите големи старания, с цел да завоювате неговото внимание.

Скорпион
Вие настойчиво не желаете да видите това, което става напряко пред очите Ви! Ситуацията се трансформира с всеки минал ден, а се държите по този начин, като че ли нещата са си както досега. Възможно е, това да е тип защитна реакция, само че въпреки всичко е по-добре да извършите разбор на обстановката и да предприемете нещо. Иначе следствията може да се окажат печални.

Стрелец
Няма да можете през днешния ден да се радвате на продължителната компания на своя обичан човек, защото той ще има голям брой други задачки - забавни и не съвсем; потребни, или напълно безполезни (от Ваша гледна точка). Постарайте се да го разберете и да му простите авансово, тъй като Вашата засегнатост, по този начин или другояче, на нищо няма да повлияе.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.

Водолей
Днес с удивление ще откриете, че Вашия обичан човек в действителност е много по- забавен от това, което Вие сте считали. С него може да се поговори на най-неочаквани тематики и да получите отговори на такива въпроси, на които изобщо не сте и очаквали.

Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР