ОвенНавярно ще започнете този празничен ден с много увереност във

...
ОвенНавярно ще започнете този празничен ден с много увереност във
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 април: Скорпиони, бурен ден за чувствата ви!

Овен

Навярно ще започнете този празничен ден с доста убеденост във вашите умения, словоохотливост, състрадание и успокоение. Вашите отлични качества биха могли да ви оказват помощ да се възползвате от чудесни благоприятни условия за възстановяване на живота си, каквото и да си пожелаете, семейство, интимна връзка или другарство с приятелите.

Телец

Малко комплициране ще настъпи във взаимоотношенията, фамилните, любовните или обществените през този ден. Ала ще се почувствате задоволително уверени в себе си и в своя избор, с цел да устоите на всичко, може да сте подготвени да изядете целия свят едновременно надали не, с цел да постигнете поставените си цели. Динамичността ви ще се усилва от ден на ден и повече.

Близнаци

Очертава се един доста жив и бляскав, изпълнен с отлични хрумвания, разговорлив и деятелен ден. Ако имате съответни планове, които желаете да реализирате, свързани със фамилията, сантименталната ви връзка, бизнесът или свободното време, можете умерено да се възползвате от благоволението на звездите през този ден.

Рак

Ще се наложи да обърнете съществено внимание на вашата емоционалност през този ден. Вероятно ще бъдете изпълнени с мисли и подозрения, в резултат на известно комплициране от предишното, което като мъгла ще ви попречи да виждате ясно нещата, които се случват към вас. Препоръчително е да потърсите съвет от умен другар или непосредствен, преди да вземете някакво дефинитивно решение.

Лъв

Вероятно ще стартира малко нерешително за вас. Възможно е да се прояви известна изнервеност в обстановки, които няма да знаете по какъв начин да управлявате. Проявете малко самообладание и изчакайте няколко часа, тъй като вашата духовна изящност ще се възвърне. Спокойствието ще усили главните мотиви, които ще развеселят свободното ви време. Така ще можете да изследвате събитията с по-обективен взор.

Дева

Денят ще стартира с възторг и жизненост, убеденост във вашите качества, само че и с известно напрежение, заради може би малко натрапчивия метод на изложение на вашите отзиви. Дръжте този аспект на характера си настрана, тъй като има възможност да ви аргументи единствено някакъв дискомфорт, който евентуално ще провокира разгорещени полемики.

Везни

Денят ще ви предложи най-хубавите си услуги за вашата психика, възприятието за обич под всевъзможни форми, която се отнася до фамилията, децата или сътрудниците ви. Опитайте се да не рационализирайте това, което чувствате и стойте надалеч от мнения, рецензии, злоба и злословия - това ще бъде слабото ви място през този ден.

Скорпион

Навярно през днешния ден ще се прояви в желанието ви да срещнете нови другари, да се забавлявате, да пътувате, малко или дълго, да излизате повече и да ви дава всички тези удоволствия, които вършат съществуването ви прелестно. Въпреки това, като всеки празничен ден и този ще бъде придирчив. Възможно е да бъде много плевел изключително за възприятията, а прочувствените виелици също могат да обиден връзките в фамилията.

Стрелец

Този ден е съвършен за развлечение и за всички удоволствия, които вършат живота прелестен и „ апетитен “. Но има възможност настроението ви да бъде прекомерно облачно, може би породен от недоумение в фамилията или с приятелите. Бъдете доста деликатни, тъй като има индикация да се скарате още веднъж с вашия обичан човек или фамилният ви сътрудник, това несъмнено ще разрушите удобният климат.

Козирог

Най - евентуално ще имате огромното предпочитание да се срещнете с хората, да се отворите към света и да се забавлявате. И всичко това, с помощта на вашата неизчерпаема жизнеспособност. Но този героичен трети март може да обърне тази наклонност, заради някакво недоразумение в фамилията. Но в случай че не драматизирате нещата ще се убедите, че тези безусловно непредвидени дребни проблеми са разрешими.

Водолей

Много разумен ден да помислите за бъдещето и да си визиите къде бихте желали да бъдете занапред нататък. Въпреки това не бъдете прекомерно точни в детайлите обаче, защото този ден ще стартира с някаква бурна фаза. Навярно ще бъде непредсказуема и изпълнена с неуспехи, които ще ви принудят да адаптирате вашите празнични проекти за събитията, които могат да се трансформират без предупреждение.

Риби

Навярно през днешния ден ще се прояви в желанието ви да срещнете нови другари, да се забавлявате, да пътувате, малко или дълго, да излизате повече и да ви дава всички тези удоволствия, които вършат съществуването ви прелестно. Въпреки това, като всеки мартенски ден и този ще бъде придирчив. Възможно е да бъде много плевел изключително за възприятията, а прочувствените виелици също могат да обиден връзките в фамилията.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР