ОВЕН Началото на деня ще е напрегнато и затова отложете по-важните

...
ОВЕН
Началото на деня ще е напрегнато и затова отложете по-важните
Коментари Харесай

Финансови придобивки за една зодия, друга печели приятелства

ОВЕН

Началото на деня ще е с напрежение и по тази причина отложете по-важните каузи. Днес заложете на рутинните задания и не поемайте опасности. Бъдете деликатни и с парите – избягвайте съмнителните покупко-продажби. Не са изключени срещи със остарели познати, от които дълго време не сте имали вести.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден без никакви мотиви за паники и безредици. Може да се заемете с нов план. Отлично ще се справяте с най-различни задания и бързо ще се ориентирате в материя, за която сте имали единствено бегла визия. Вашата откровеност ще бъде оценена и ще получите нужната ви поддръжка.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте през днешния ден. Сутринта не е толкоз удобна и не е уместно време за значими занимания. Ще имате спор, който ще се трансформира в свада и много ще изнерви ситуацията. За благополучие, позитивните трендове ще се усилват и вие ще ставате все по-уверени. Вечерта е подобаваща за фамилни каузи.

РАК

Днес имате късмет да завършите нещо, стартирано от дълго време. Ще постигнете положителни резултати, даже и събитията да не са положителни. Ще получите и поддръжката, от която се нуждаете. Парични приходи, въпреки и дребни, само че навременни, ще ви разрешат да извършите някои по-големи покупки.

ЛЪВ

Днес ще ви бъде мъчно да се концентрирайте. Налага се да мислите за доста неща по едно и също време, само че ще се справите. Не бързайте с взимането на решения по значими въпроси. Трябва ви време, с цел да обмислите всичко деликатно. Смяна на ситуацията ще ви бъде от изгода.

ДЕВА

Днес може да обсъждате всевъзможни значими въпроси, без опасения, че ще зародят съществени различия. Някои от вас ще намерят много авторитетни сътрудници. Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси. Вероятни са сполучливи покупки и преференциални покупко-продажби, може да ви върнат и остарял дълг.

ВЕЗНИ

Хубав ден за другарство. Хора, с които преди постоянно сте спорили, през днешния ден са подготвени да ви поддържат и поддържат вашите хрумвания. Очаквайте парични приходи. Не е изключено да ви върнат остарели задължения или да ви платят за от дълго време свършена работа. Не бързайте да ги харчите. Помислете за дълготрайна инвестиция.

СКОРПИОН

Пред вас се откриват нови благоприятни условия. Ако действайте уверено, всичко ще се получи както го желаете. Околните не постоянно ще ви поддържат. Това не би трябвало да ви тормози, тъй като ще имате положителни резултати, единствено в случай че работите независимо. Смело поемайте опасности. Интуицията също ще ви оказва помощ.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден, само че сполучлив. За да решат някои комплицирани казуса, на мнозина от вас ще се наложи да си припомят познания, добити от дълго време. Не действайте сами – през днешния ден помощта ще ви е повече от нужна. Очаквайте срещи и запознанства, които ще играят значима роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Днес ще имате проблеми със съсредоточаването. Ще ви разсейват безполезни занимания. При това рискувате да пропуснете нещо значимо. Добре ще е, в случай че до вас има човек, който да ви поддържа и да ви дава препоръки. Очаквайте приятни срещи, на които ще имате опция да обсъдите дълготрайни проекти.

ВОДОЛЕЙ

Проведените през днешния ден настоятелен диалози ще се окажат изключително потребни. Те ще ви оказват помощ да разберете по какъв начин да реши някои належащи проблеми. Денят е подобаващ за сантиментални срещи, които ще ви донесат доста приятни страсти. Мнозина от вас ще намерят метод да зарадват обичания човек.

РИБИ

Прекрасно време да потърсите сътрудници. Споделяйте своите хрумвания по този начин, че всеки да е подготвен да се включи в осъществяването им. Възможно е да получите делово предложение, което ще ви заинтригува. Не бързайте с отговора си. Не са изключени парични доходи от непредвидени места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР