ОвенМоже да се почувствате малко разочаровани или неудовлетворени от работата,

...
ОвенМоже да се почувствате малко разочаровани или неудовлетворени от работата,
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Овен, Телец и Близнаци за месец ДЕКЕМВРИ

Овен
Може да се почувствате малко разочаровани или неудовлетворени от работата, само че просто ще би трябвало да отделите малко време за отмора. Социалният ви живот ще бъде доста деен този месец и връзките ще процъфтяват. Отделете това време, с цел да се концентрирайте върху персоналните си финанси през декември. Ако сте пренебрегвали харченето на пари за себе си, този месец ще имате идеалната опция да го извършите.
Телец

Предстоящият месец е интервал, който ви приканва да се погрижите за себе си и да дадете повече приоритет на персоналните ви потребности. Това ще бъде нова стъпка към смяната на съдействие, другарство и любовни взаимоотношения. Чудесен месец за обмисляне на пътувания отвън града, реализирайки някои ваши хрумвания и разрешавайки проблеми в придвижване. През декември ще се почувствате сигурни в себе си и евентуално ще извършите промени в някои ваши области. Подходящ интервал за професионално рационализиране, а също по този начин и здравословното ви положение ще бъде обезпечено положително.

Близнаци

Връзката ви със фамилията ви ще бъде по-силна, когато станете по-ангажирани със фамилните каузи. Ще можете да преодолеете всички провокации, пред които може да се сблъска вашето семейство, когато се придържате дружно. Вашите капиталови решения ще се окажат ползотворни този месец! Ще видите по-добри дни в кариерата или бизнеса си и ще можете да спечелите задоволително пари, с цел да осигурите бъдещето си. Ако сте гледали да купите парцел доверете се на интуицията си!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР