Овен Може би ще сте малко по-мудни от обикновено и трудно

...
Овен
Може би ще сте малко по-мудни от обикновено и трудно
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 12 юли

Овен

Може би ще сте малко по-мудни от нормално и мъчно ще се сещате за всякакви значими неща,но пък през днешния ден това надали би имало съдбовни последствия. А и те съдбовните последствия са повече в нашия личен разум. Няма непоправими неща - знаете.

Телец

Дано главните ви грижи да не свързани с това по какъв начин да подобрите здравословното си положение. Ще имате много битови задължения. Не позволявайте дребните проблеми да ви скарат с сътрудниците или домашните ви.

Близнаци

Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти. Ставате по-възприемчиви към непознатото мнение и в тази връзка – по-желани събеседници.

Рак

Днес ще имате голямо предпочитание за независимост, което естествено ще опитате да потиснете. Ами, пробвайте да съчетаете потребното с приятното, направете нещо необикновено, въпреки всичко лято е, бъдете по-слънчеви.

Лъв

Денят е подобаващ за действия, които изискват мощ и хъс. За всичко друго, за което са нужни доброта и приемане, изчакайте по-добри времена.

Дева

Ще се чувствате много енергични и борбено въодушевление. Това не значи да критикувате всички и всичко, а просто да си вършите добре работата. И да сложите в ред освен света към себе си, само че основно възприятията си.

Везни

Кой знае за какво през днешния ден ще се замислите какво бихте могли да извършите за жилището или за околните си. Ще имате потребност от сигурност и домакински уют, прекарайте деня със фамилията си.

Скорпион

От през днешния ден ще имате голяма потребност да поучавате и съветвате всички в близост. Днес е ден за завършения, тъй че не се учудвайте, в случай че ви предложат нещо изцяло необикновено, позволете си една случка, въпреки и внимателно.

Стрелец

Днес изключително сполучливо ще ви се отдава планирането, че даже и прогнозирането на всякакви неща. Не пропускайте да се включите в някоя групова активност, имате потребност да се почувствате като част от едно цяло.

Козирог

Малко сложен се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на съществени отговорности. Не си позволявайте да изпитвате възприятие за виновност, нищо потребно и свястно няма да ви донесе.

Водолей

Ще ви се случват такива събития, които ще ви слагат на ръба сред действителното и нереалното, може и да се чудите на кой свят тъкмо се намирате. Не позволявайте положението ви да провокира рецесия в връзките ви.

Риби

Не си позволявайте да се потискате от множеството задания, които ви се струпват на гърба. Не единствено, че ще съумеете, само че даже и ще ви наградят. Важно е сами да си давате кураж и да усещате вътрешна убеденост, по този начин всичко ще става елементарно.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР