ОвенМоже би ще откриете много приятни аспекти в лицето на

...
ОвенМоже би ще откриете много приятни аспекти в лицето на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 август: Скорпиони, инвестирайте парите си в солидни проекти!

Овен
Може би ще откриете доста приятни аспекти в лицето на вашия сътрудник. Ще забележите нови прелестни черти от характера, които до в този момент са били незабелязани от вас, ще бъдете прелестно сюрпризирани през днешния ден. Ако желаете да подобрите качеството на вашата работа и работната среда като цяло, ще би трябвало да извършите нещо по въпроса. Променете навиците или променете някои проекти. Може би сте подценили дребните проблеми или може би сте ги надценили. Отложете всички планувани вложения и покупки, в случай че можете. Непредвидени събития могат да провалят вашите желания и планове. Не се оставяйте да бъдете погълнати от неприятни препоръки, в които не вярвате изцяло.
Телец

Нещата, свързани с обич и романтика, може да са рискови за вас. Обмислете добре квалифицираният от вас подарък за половинката ви и в случай че е належащо внесете корекции или нещо в допълнение, с цел да оставите благ спомен от този ден. Дори най-сложните работни обстановки ще се нуждаят от доста по-линеен и спокоен метод, с цел да не се стигне до тревога и стрес, които лимитират всички когнитивни качества. Финансите ви минават през позитивна фаза. Ако се притеснявате да не сте заседнали в коловоз и да нямате резултати, животът ви ще стартира да се трансформира през днешния ден. Старите трудности ще отпаднат и скоро ще разберете по какъв начин вашите бизнес инстинкти се разсънват още веднъж.

Близнаци

Ще се насладите на една сантиментална атмосфера с вашия обичан човек през днешния ден. Предизвикайте сътрудникът си да се почувства  обожаван. Подходящ ден за осъществяване на най-рисковите, най-колоритните, амбициозните планове. Просто би трябвало да повярвате в себе си и да се отправите напряко към задачата. Ще бъдете наясно с интуицията си. Днес ще се справите с финансовите въпроси с нормалния си самоувереност и би трябвало да обмислите разнообразни типове вложения. Една добра концепция може да значи сполучливо бъдеще.

Рак

Емоционалното противоречие лежи в основата във взаимоотношенията ви през този ден. Опитайте се да намерите общ език в такава обстановка. Някой сътрудник може да ви помогне да вземете решения, които другояче в никакъв случай не бихте взели и които може би ще могат да слагат под въпрос цялата работна система, която някак не е работеща. Избягвайте комплицирани покупко-продажби или рискови вложения, защото те могат да се провалят. Намалете разноските си до нужното. Съпротивата е потребна, тъй като с времето ще си възвърнете старите инстинкти за печелене на пари.

Лъв

Понякога оценяваме това, което имаме, едвам когато го изгубим. Опитайте се да избегнете това и променете гледната си точка като започнете да обръщате внимание на дребните неща във връзката ви, които постоянно приемате за даденост. Ако в действителност желаете да покажете и да реализирате волята си, както и уменията си, не трябва да мислите много-много за ускорение на всяка стъпка, която ви води до финалната линия. Парите несъмнено ще са на път към вас и ще повлияят доста на вашите персонални убеждения, фантазии и реализация. Лекият финансов застой надали ще окаже нежелано въздействие върху набелязаните финансови цели.

Дева

Вашите усеща и тези на колегата ви, ще са синхронизирани в едно цяло и несъмнено ще усещате по-голяма непосредственост между тях. Бъдете смели да опитате нови неща и подготвени да се впуснете в завършения. Днес може да стане малко комплицирано на работното ви място. Ще би трябвало да приложите някои бързи и ефикасни тактики, с цел да излезете от даден проблем в професионален аспект. Няма да бъдете готови за обстановки, които ще бъдат изключително напрегнати, и надали ще се грижите с нужната отговорност. Бъдете деликатни, тъй като такива изненади могат да ви изиграят неприятна смешка.

Везни

Днес е идеалният ден за решение на дълго чакани проблеми и подсилване на любовта ви. Също по този начин и за основаване на ново начало. Днес може да получите скъпа визия за някои задания, свързани с офиса, и това може да ви помогне да подобрите продуктивността си и да подобрите стила си на работа. Ще имате по-голям шанс по паричните въпроси. Ако би трябвало да се занимавате с бизнес, бихте постигнали триумфи свързани с първокласната страна на живота.

Скорпион

Романтичният ви живот евентуално ще е трогателен, както в никакъв случай до в този момент. Някои от вас съществено да обмислят, дали да се ангажират в дълготраен проект. Безработните да чакат нови и преференциални оферти за работни позиции. Също по този начин ще имате късмет за вероятно повишение на възнаграждението ви. По въпросите с финансите ще имате шанса и евентуално ще придобиете доста благосъстояние. Бъдете деликатни в спекулациите, инвестирайте парите си в солидни планове.

Стрелец

Вероятно настъпват промени в интимната ви връзка. Трябва да се концентрирайте върху това. Бъдете подготвени за всевъзможен тип изненади. Този ден ще стартира отлично за доста от вас, в случай че сте подредили работните си задания по цели. Има възможност да споделите своя професионален опит с нови си сътрудници. По въпросите с финансите ще имате шанса и евентуално ще придобиете доста благосъстояние. Бъдете деликатни в спекулациите, инвестирайте парите си в солидни планове.

Козирог

Звездите ще са е удобно разположение за всяко ваше начинание. Ще ви се даде опция вашето въодушевление да бъде възхитително положително, подкрепено от верига позитивни събития в персонален проект. Този ден може да се окаже неподходящ за вашата кариера. Може би ще почувствате, че не получавате нужните резултати за положеният старателен труд и евентуално това ще ви демотивира. Очаква ви среща за съдружничество или сключване на контракт за  подписване на добра договорка. Материална и финансова сигурност и непоклатимост през този ден.

Водолей

Вашата убеденост ще се усили доста. Използвайте този почивен ден, с цел да преосмислите задачите си. Днес не очаквайте да постигнете положителни резултати на работното си място. Необходимо е да поддържате безпроблемни връзки със своите сътрудници. Парите вероятно са значими за вас, само че не се превръщайте в машина за печелене пари, без да си давате никаква отмора. Спестете си нервите, даже да се лишите от даден хонорар.

Риби

Днес любовта ви е повече от нужна като отбрана, с цел да се чувствате в сигурност. Вашето възприятие за комизъм ще способства за повече благополучие във връзката. На работното си място, може да очаквате вашите планове и задания да бъдат напълно във ваша изгода. Въпреки това бъдете деликатни, има възможност да допуснете неща, които са отвън работната дисциплинираност. Ще придобиете нови финансови модели и ще извършите няколко рационални вложения. Вероятно няма да бъдете лишени от парични средства, с цел да задоволите някои свои мечтани покупки.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР