Овен Мартенска събота, самият израз сякаш дава сили и вдъхновение за

...
Овен
Мартенска събота, самият израз сякаш дава сили и вдъхновение за
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 4 март

Овен
Мартенска събота, самият израз като че ли дава сили и ентусиазъм за нови дейности. Хубав ден да поизлезете на открито, да подишате въздуха, който като че ли загатва за към този момент идващата пролет. Вдишвайте пролет и наслада, издишвайте ентусиазъм.   Телец
Внесете изясненост и ред на първо време във вътрешния си свят и тогава като че ли и светът към вас ще стане по-различен. Върху това, върху което е вниманието ви, то пораства и се развива.
  Близнаци Не е най-лекият ви ден, само че сте имали и надалеч по-трудни. Не позволявайте на клюките и слуховете да ви вгорчат живота, потърсете позитивната страна за вас в създалата се обстановка.
  Рак
Събота, един прелестен ден, който неведнъж слага странни задания пред здравомислещите хора. Семейството, отговорностите или пък приятните неща. Можете да съвместите всичко по най-хубавия метод, просто не си създавайте възприятие за виновност и не бързайте.
  Лъв
Приятен, бодър и пъстър ден, в който пътуването би ви донесло и нови усещания, и нови познанства, и доста отговори. Просто определете посоката и тръгвайте.
  Дева
Кое е скъпо за вас точно през днешния ден? А какво скъпо вършиме, ще извършите или към този момент направихте персонално за себе си в този ден? Разсъжденията и наблюденията са прелестно нещо, в случай че не ви станат концепция фикс. Докато раздъждавате и анализирате, дали не пропускате живота около себе си?
  Везни
Понякога мощната ви бдителност и безпристрастност ви вкарва в съществено зацикляне. Често пъти е нужно просто да извършите крачка напред, да рискувате, да действате по подтик.
  Скорпион
Обръщането във вътрешността е умеене, което носите в себе си по рождение, само че не се наранявайте поради това. Използвайте вътрешния разбор за ентусиазъм, а не за наказване. Стъпете върху грешките, с цел да продължите напред.
  Стрелец
Ръководете се от вашия вътрешен блян към смяна. Ясно е, че рутината дава сигурност и убеденост, само че също по този начин е ясно, че дава огромна доза досада и назадничавост. Вие не желаете това, нали? Използвайте познатото, с цел да откривате непознатото.
  Козирог
Може би сте прекомерно сериозни към себе си, вместо да сте справедливи. Опитайте се да сте почтени по отношение на достиженията си и не омаловажавайте резултатите, които сте постигнали, нито пък тези на другите. И не бъдете такива песимисти.
  Водолей
Любовта е нещото, което може да ви даде крила и да ви измъкне от драмата на отчаянието и несигурността. Ако не сте влюбени, влюбвайте се по-бързо или най-малкото правете нещата, които обичате. Обичайте това, което вършиме и правете това, което обичате.
  Риби
Животът е като хореография, нищо не очаквайте, просто следвайте потока. Потапяйте се в обстановките, само че не позволявайте да ви засягат. И го можете, просто да плувате на вълните на живота. Не забравяйте да благодарите на тези, поради които това се е случило.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР