Овен Животът ви напоследък е много натоварен и вълнуващ, но през

...
Овен
Животът ви напоследък е много натоварен и вълнуващ, но през
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода 24 юли-28 юли 2017 г.

Овен

Животът ви в последно време е доста претрупан и трогателен, само че през тази седмица ще би трябвало да се фокусирате и да разберете какво си коства да вършиме и какво не. В началото на седмицата ще получите сигнал, че е време да спрете да се биете в борба, която ще загубите. Опитайте да се социализирате през тази седмица и планирайте пътешестване.

Телец

Много неща се случват зад кулисите тази седмица, тъй че не се съмнявайте в нещата, до момента в който се случват, даже да не е тъкмо по този начин, както сте си го представяли. В началото на седмицата ще би трябвало да се справите с въпрос, обвързван с кариерата, дома или фамилията. Приемете действителността такава, каквато е и продължете напред. Доверявайте се на интуицията си през тази седмица.

Близнаци

Вие сте обществени хора и вашата обществена динамичност ще се измести по забавен метод тъкмо в този момент. Няма потребност от драма, не е наложително тази смяна да е негативна. Опитайте да не влагате прекомерно доста мисъл и страсти в нищо през днешния ден, просто пробвайте да запазите неприкосновеността на персоналния ви живот. Опитайте да се откъснете от проблемите и се позабавлявайте.

Ако сте представител на друга зодия, можете да намерите седмичния си хороскоп ТУК
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР