ОВЕНИзползвайте възможността да се справите с изостаналите задачи. Не се

...
ОВЕНИзползвайте възможността да се справите с изостаналите задачи. Не се
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците с проблемни запознанства, Раците да не бързат с инвестиции

ОВЕН

Използвайте опцията да се справите с изостаналите задания. Не се натоварвайте с няколко едновременно. Степенувайте ги по значимост, с цел да не се преуморите. Отложете деловите срещи и диалози. Не са изключени въздействия в профил, които ще се отразят неподходящо на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски покупко-продажби, а и Меркурий е назадничав. Вечерта очаквайте сантиментално премеждие. Несемейните дами ще срещнат нови другари, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си сътрудници не бързайте да се отдавате на полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Денят ви е под напрежение, само че сполучлив. Освободете се от скептицизма си. Не позволявайте да провалят възможностите ви за материална стабилизация, макар, че сте неуверени в силите и опциите си. Работете съсредоточено и без да отклонявате вниманието от професионалните си отговорности и ще имате триумф. Очаквайте предложение за работа и при ретроградното придвижване на Меркурий. Самотните дами имат шанса да срещнат подобаващ сътрудник, само че би трябвало деликатно да преценят новите си познати, с цел да не сгрешат в избора си. Семейните дами да се отдадат на възприятията си и да изживеят незабравими интимни мигове с обичаните си хора.

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата на работното място ще ви основат съществени проблеми, в случай че са свързани с професионалните ви проекти. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана новина, която ще научите при неочакваното осъществяване на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел и при ретроградния Меркурий са вероятни изненади.  Вечерта и се отдайте на сантиментална среща, в случай че сте фамилни подгответе сантиментална вечеря. Не са изключени прояви на ревнивост от страна на вашия сътрудник, изключително в случай че доброжелателни родственици са му подхвърлили някоя клевета за вас.

РАК

В този ден очаквайте нови оферти за нова активност, само че също и компликации на работното място. Не бързайте с обещанията за вложения, даже и в случай че са ви препоръчани от хора, които добре познавате. На всички, които и през днешния ден работят интензивно и гонят следващата цел, звездите припомнят, че би трябвало да са тактични и умерени в дейностите си подкрепени и от ретроградния Меркурий. Личните ви връзки са проблематични, поради невярност от ваша страна. Изяснете се с интимната си половинка. Откажете се от желанията си за интимни мигове и полови удоволствия, в случай че сте наранили обичания. Вечерта си дайте отмора и излезте измежду природата.

ЛЪВ

Денят разрешава да водите диалози, свързани с промени на работното място, само че не и да ги предприемете. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща облага макар възбраните на ретроградния Меркурий.. Може да подписвате документи, само че не и свързани с финансови интервенции.  Не влизайте в непотребни диалози и спор на работното място. Разрешете фамилни проблеми и недоразумения с интимния си сътрудник. Вечерта се отдайте на приятни сантиментални мигове. Без терзание се отдайте на полови удоволствия, които са мечтани от двама ви, тъй като ще ви избавят от напрежението.

ДЕВА

Запознанствата ви би трябвало да са добре преценени, поради опита ви да се наложите, че изборът е вас даже и във ваша щета. Не се обвързвайте с обещания за финансова поддръжка. Денят е под напрежение, Меркурий е назадничав по тази причина отложете значимите настоятелен срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от директната работа, само че ще ви донесе пари. Следобед ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните дами ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич. Сексуалните ви контакти би трябвало да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.

ВЕЗНИ

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Време е да изхвърлите непотребните движимости с единствената цел да обновите и подредите отначало живота си. Бъдете сговорчиви и с триумф ще се справите със отговорностите си свързани с работата ви изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Вечерта очаквайте сантиментална среща. В персоналният ви живот ще зародят затруднения, поради интриги, свързани с невярност, които са ви развалили настроението. За следващ път би трябвало да се откажете от секса, тъй като няма да срещнете реципрочност у сътрудниците си.

СКОРПИОН

Днес сте във върхова форма и бликате сексапил. Деловите срещи са сполучливи, тъй като сте спокойни и самоуверени, само че бъдете виновни и тактични. Отдавна не ви се беше случвало да сте с чудесно самочувствие. Следобед се постарайте даже и с цената на повече старания да отхвърлите работата си – ретроградния Меркурий сервира неочакваности. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, тъй като сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като непрестанно ще търсите в колегата си нещо по-различно, което да подклажда подозренията ви, че ви изневерява.

СТРЕЛЕЦ

В този ден  сте променливи и прочувствени. Ако ви следва да сключвате договорка не избързвайте, а обмислете всичко още един път. Не слагайте подписа си под финален контракт поради условия на ретроградния Меркурий. Пред вас се отварят необятно вратите към нови благоприятни условия за професионални триумфи. Възползвайте се от тях без съмнение в края на годината. Заради ваши неточности в държанието и залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичания си, усъмнявайки се в неговата честност.

КОЗИРОГ

Трудности ви пречат на работното място и блокират опцията да постигнете задачите си до края на деня. По-добре се въоръжете с самообладание и приемете, че забавянето е във ваша изгода и ви защищава от неточности. Възможни са непредвидени разноски или финансови загуби. Бъдете деликатни при работа с пари. Меркурий е назадничав и не подсигурява положителни резултати. Отношенията с околните ви са хармонични и откровени. Колкото повече внимание им дарявате, толкоз по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими сантиментални и полови удоволствия, в случай че сте фамилни или съществено обвързани.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки компликациите ви следва сполучлив ден, в който жънете за следващ път материални триумфи и при ретроградния Меркурий. Вашият оптимизъм ви оказва помощ да постигнете отлични резултати и да достигнете следващия професионален връх. Завършете всичко значимо до обед и се отдайте на потребни диалози с вашите сътрудници и подчинени и вечерта с вашите близки. От вас зависи да създадете естетика в персоналния си живот. Направете първата крачка. Сексът е от голямо значение за положителната ви форма. Събудете предпочитание у интимния си сътрудник и не пропускайте половите удоволствия.

РИБИ

Днес се чувствате в свои води на работното място и при настоятелен срещи. Постарайте да сдържате страстите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови познания и ще ви бъдат потребни. Не се ядосвайте поради непознатите неточности, даже и в случай че вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред макар че Меркурий е назадничав. Бъдете търпеливи с колегата си, тъй като сте напрегнати и е вероятен раздор в връзките, който мъчно ще избегнете. Не мислете, че в случай че сте засегнали обичания си с типичното си внезапно държание, ще съумеете да изгладите недоразуменията в леглото.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР