Славия Прага спечели с 2:0 визитата си на в Лига

...
Славия Прага спечели с 2:0 визитата си на в Лига
Коментари Харесай

Славия Прага се справи с Лудогорец

Славия Прага завоюва с 2:0 визитата си на в Лига Европа. Мачът беше първи за българския първенец в новия вид на шампионата. Головете за чешкия отбор вкараха Матей Юрашек през първото полувреме и Моймир Хитил след паузата.

Иначе орлите можеха да поведат още в петата минута. Кайо Видал обаче не уцели вратата от границата на наказателното поле. След това и Руан Круз и Рик Джонотан пропуснаха благоприятни условия за гол с неточни удари.

В края на първата част Славия Прага вкара за 0:1 с първия си прецизен удар. Томаш Хори изведе Матей Юрашек и той осъществя, с цел да даде задатък на гостите. Веднага по-късно бяло-червените изпуснаха да повишат на 0:2. Вердон обаче блокира удара на Валем. В продължението на първото полувреме Сон прати топката в мрежата, само че реферът отсъди нарушаване в офанзива.

Две минути след старта на втората част Ян Борил също означи гол. И тук обаче попадението беше анулирано след интервенция на ВАР. Славия обаче стигна до второто попадение в 65-ата минута. Хитил се разписа след корнер.

Тимът на Захари Сираков не съумя да откри сили да натисне по-сериозно до края и разумно записа проваляне.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР