В четвъртък сутринта облачността ще се разкъса и намалее и

...
В четвъртък сутринта облачността ще се разкъса и намалее и
Коментари Харесай

Времето в четвъртък ще е предимно слънчево с максимални температури между 28° и 30°

В четвъртък сутринта облачността ще се раздра и намалее и денем времето ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат сред 15° и 17°. Максималните температури ще са сред 28° и 30°.

Атмосферното налягане едва ще се намали.

Над западните и централни елементи на Стара планина преди обед облачността ще е променлива. Около и след обед ще се развие купеста облачност, от която единствено на обособени места може да превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максималната температура на 1200 м ще бъде към 22°, а на 2000 м ще е към 15°.

В петък времето ще бъде най-вече слънчево, в утринните часове ще е съвсем безшумно и тук-там в низините ще има ниска слоеста облачност и понижена видимост. През деня ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Минималните температури ще бъдат сред 14° и 16°. Максималните температури ще са сред 30° и 32°.

Атмосферното налягане ще се намали.

Над западните и централни елементи на Стара планина ще доминира слънчево време с краткотрайно нарастване на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на 1200 м ще бъде към 23°, а на 2000 м ще е към 16°.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР