Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са

...
Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са
Коментари Харесай

Пеевски за внасянето на изключването му в съда: Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са част от ДПС

Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са част от Движение за права и свободи към този момент, изключително откакто са част от листите на друга партия, разяснява ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски импортираното от другия ръководител Джевдет Чакъров в Софийския градския съд искане за регистриране на изключването му в партидата на партията.

Ясно демонстрирах в кои региони ще бъда и си записах първи листите. Ако имаха храброст, щяха да дойдат в моите региони. Тези лица нямат храброст, постоянно са се крили зад тила ми. Избягаха плахо, добави Пеевски пред кореспонденти в коридорите на Народното събрание.

Аз мисля, че Партията на пуделите може да не са в идващия парламент. Затиснати от всички пачки и товари, ще им е мъчно да се влачат с тези сакове, съобщи още Пеевски.

За Конституцията сме работили дружно. Не се отхвърлям от това нещо. Искам да видя по какъв начин ще протекат следствията, които се прикриват от основния прокурор. Бяха заметени под килима. Главният прокурор ги прикрива. Докато не приключат тези следствия, с тях не мога да приказвам, добави Пеевски.

Те нямат право да приказват за антикорупционно законодателство и нямат право да се допират до никакви структури – Министерство на вътрешните работи, прокуратура, КОНПИ, тъй като са техни клиенти. Прокуратурата не си прави работата, съобщи Пеевски.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР