Овен Имате усещането, че животът ви е станал доста скучен. Ще

...
Овен
Имате усещането, че животът ви е станал доста скучен. Ще
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за събота, 13 януари

Овен
Имате чувството, че животът ви е станал много отегчителен. Ще се опитате да разчупите рутината като извършите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви безспорни ненужни. Това не е доста умно решение, по-добре идете на концерт или на спектакъл.
  Телец
Днес ще ви е малко мъчно да действате, тъй като всяко ваше деяние ще среща опозиция у близките. Можете да измененията нещата, единствено би трябвало да се опитате да сте по-дипломатични.
  Близнаци
Проблемите, които имате, май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи мощни позитивни страсти, само че това не се отразява доста добре на нервната система. Опитайте да вършиме нещата по-спокойно.
  Рак
Ще сте много самонадеяни. Това е хубаво по принцип, само че не и в случай че нагрубявате прекалено много хората поради личното си его. Не е зле да преразгледате полезностите си. И може би егото си.
  Лъв
Днес избирайте деликатно компанията си. Особено ще сте чувствителни към изявленията на близките. Истината е значима, само че не по-малко значимо е и кой по какъв начин ще Ви я разкрие. Бъдете с хора, на които имате доверие.
  Дева
Денят не е неприятен, само че е със смесена сила. Особено удобен е за лекуване, за създаване на здравословни привички и изобщи всички действия, свързани със здравето.
  Везни
Ще гледате много по-практично на света. Ще изпитвате наслаждение от простичките неща в живота. Разходите ви май ще са много дълги през днешния ден, само че за това е отговорна приятната компания.
  Скорпион
Няма да ви остане доста време за занимания, ще би трябвало да действате съществено и делово. Обърнете по-голямо внимание на храната си - не прекалявайте.
  Стрелец
Днес ще се държите и ще изглеждате като мъченици. Не се поддавайте на унинието. Определено виждате нещата по-черни в сравнение с са. Усмихнете се, постоянно има вяра или най-малкото - друга позиция.
  Козирог
Ще ви тормозят едни въпроси, свързани с взаимността в връзките. Зимата май ни предизвика към много дълбоки размишления и с цел да не доведат те до обезсърчение, най-добре търсете позитивните черти. Връзките са комплицирано нещо, само че в случай че влагате обич, нещата рано или късно ще се подобрят.
  Водолей
Днес ще се притеснявате най-много по какъв начин ще се справите с парите. Подходете към нещата делово и потърсете нови източници на приходи. Хубав ден за на практика занимания.
  Риби
Е, няма да е най-спокойният ви ден, само че пък ще можете да отхвърлите много работа. Най-важното е да не допускате терзания, изключително за пари, нещата ще се разрешат по непредвиден метод, за какво да се тормозите авансово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР