ОвенЕдин ден преди новолунието за месеца вече се усеща влиянието

...
ОвенЕдин ден преди новолунието за месеца вече се усеща влиянието
Коментари Харесай

Хорсокоп за сряда /19.09.2018/

Овен

Един ден преди новолунието за месеца към този момент се усеща въздействието му – грижете се добре за здравето си, не стартирайте нови действия и не взимайте значими решения. Може да се опитате да си изградите потребни привички.

Телец

В днешния ден може да обърнете по-голямо внимание на работата и на ежедневните си задължения. Препоръчително за вас е да положите грижи за здравето си: следвайте потребните си привички, спазвайте уравновесен режим, спортувайте.

Близнаци

През тези няколко дни, в това число и през днешния, е допустимо да зародят неразбирателства или обърквания в партньорските ви взаимоотношения (а и при контактите ви като цяло), както и да прецените неверно избрана обстановка. Не взимайте значими решения.

Рак

Днешният ден не е подобаващ за изяви в професионален проект. Не подписвайте контракти и внимавайте при работата с документи. Днес обърнете внимание на фамилията и на дома си.

Лъв

Един ден преди новолунието за месеца неговото въздействие към този момент се усеща. Може да подредите и почистите пространството към себе си и да помислите по какъв начин бихте могли да сте потребни на близките.

Дева

Днес е ден за отмора. Погрижете се за угаждане на прочувствените и физическите си потребности. Моментът не подобаващ за значими диалози с партньора/партньорката ви или с други хора. Не правете покупки и не пътувайте или, в случай че се постанова, подгответе се добре.

Везни

В деня, предшестващ новолунието в Дева, моментът е подобаващ да се уедините и да се обърнете във вътрешността към себе си, да успокоите мислите си. Излезте някъде измежду природата. Не е време за взимане на значими решения.

Скорпион

Денят е подобаващ за срещи с другари, за полагане на грижи за здравето и за създаване на потребни и положителни привички. Може да разчистите и да подредите пространството към себе си. Не стартирайте нищо ново през днешния ден.

Стрелец

Един ден преди новолунието за месеца, което към този момент оказва своя резултат, внимавайте да не попаднете в неразбираеми и комплицирани обстановки в дома си, в работата или при контактите си с близките. Днес не е належащо да се случва нищо значимо.

Козирог

Времето е уместно да се погрижите за здравето си, като си създадете потребни привички и спазвате режим. Внимавайте, когато водите договаряния, вършиме бизнес и обсъждате финансови тематики – в случай че е допустимо, оставете тези занимания за идната седмица. Избягвайте огромните претоварвания.

Водолей

Един ден преди новолунието в Дева моментът не е подобаващ за старт на каузи и за взимане на значими за вас решения. Може да посетите йога процедура. Не е време за водене на значими договаряния.

Риби

През тези няколко дни е допустимо да зародят неразбирателства и обърквания в партньорските ви връзки, тъй че недейте да водите значими диалози. Подредете пространството към себе си. Отнасяйте се към партньора/партньорката си по земен и удобен метод.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР