Овен Днес ще си дадете сметка колко силни са чувствата ви

...
Овен
Днес ще си дадете сметка колко силни са чувствата ви
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 23 март

Овен

Днес ще си дадете сметка какъв брой мощни са възприятията ви към близки и обичани хора. Ще ви се желае да загладите несъгласията между тях. Нека това не остава единствено едно положително желание, проявете повече самодейност.

Телец

С много тайнствен жар идва при вас пролетта, само че практичния дух наподобява ще отстъпи. Хубав ден за пазар. Купете си нещо за душа - книга или музика, ще се почувствате ужасно.

Близнаци

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се желае. Ден за креативен изяви. Е, не го удряйте на клоунски осъществявания, има и други способи да покажете качествата си. Може да попеете малко пред другари, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Рак

Малко мъчно ще можете да мръднете от предначертания проект, колкото и да ви се желае. В последна сметка този проект сте си го сложили, с цел да го извършите, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разформироване.

Лъв

Всичко през днешния ден ще ви коства на смешка и нищо чудно в действителност да е по този начин. Настроението ви ще е заразно. Ще съумеете да предадете вируса на оптимизма и вярата си на всички околни. Де да можеше всички да носят такова пролетно въодушевление.

Дева

Ще сте безусловно уверени в неилюзорността на материалните неща, само че ще се откри кой да ви предизвика. Дали глупостта не е, че мисълта е по-истинска от тленното тяло?

Везни

Вече разпука пролетта и някак естествено се разсънват очакванията за новия сезон. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния жар, който гори във вас.

Скорпион

Пролет е към този момент, отпуснете душата си, оставете я да попее. Опитайте да забравите безбройните си отговорности и оставете цъфтящата природа да си каже своето. А то по никакъв начин не е малко.

Стрелец

Ден в който ще сте в положение да откриете хармонията към себе си, само че най-много в душата си. Изглежда пролетта ви дава крила. Полетете и гледайте да задържите по-дълго този полет. Поне до идната пролет.

Козирог

Трябва да намерите метод да балансирате отговорностите си и времето за релаксиране, да съумеете да разграничите персоналното от служебното. И в случай че още не сте го създали, нека най-малко пролетта ви накара да се замислите.

Водолей

Хубав ден, изпълнен с завършения и търсения. Ще сте разсеяни малко повече от нормално, само че за ваш шанс, всички ще го отдадат на пролетната отмалялост. Добре, че е събота, та нещата могат да се случват и с малко забавяне.

Риби

Имате да мислите за материалната страна на нещата през днешния ден. На кого какъв брой давате и с наслада ли давате. А дали получавате със същото възприятие или смятате, че вие по този начин или другояче заслужавате повече. Ей, такива едно въпроси, на които все страхувате да отговорите. Днес също може би.

хороскоп от astrohoroscope.info

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР