ОвенДнес работата ви ще спори, както рядко ви се случва.

...
ОвенДнес работата ви ще спори, както рядко ви се случва.
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 август

Овен
Днес работата ви ще спори, както рядко ви се случва. Винаги може да си намерите спомагателни занимания, само че вечерта несъмнено заслужавате време за себе си. Поглезете се.

Телец
Това е ден, в който да се порадвате на свободата си. Няма да ви се постанова да се преценявате с ничие мнение. Побързайте да реализирате всичко, което сте замислили.

Близнаци
Това е ден за централизация. Не се разпилявайте в дреболии и потиснатост. Всякакъв тип взаимни отстъпки единствено ще попречат на проектите ви.

Рак
Днес ще сте късметлиите на Зодиака. Затова се пробвайте да свършите колкото се може повече неща и не отлагайте нищо за на следващия ден. Важното е да не прекалявате със самохвалството.

Лъв
Днес би трябвало да сте крепко стъпили на земята. Емоциите не са обичаното ви нещо, само че в този момент някой ще се опита да ви извади отвън релси.

Дева
Това е ден за психическо разтоварване. Не се товарете с проблемите на другите и се пробвайте най-малко за малко да забравите и за своите.

Везни
Това е ден за смешки. Погледнете на всичко с подигравка и не се задълбочавайте в съществени тематики. Имате потребност от отмора.

Скорпион
Това е ден за откровеност. Сега може да си кажете всичко, каквото ви е на сърцето, другояче ще се мъчите цяла нощ.

Стрелец
Страховете ви са прекомерно огромни. Не се вкарвайте във филми, чиято роля не ви подхожда по никакъв метод. По-добри сте, в сравнение с си мислите.

Козирог
Това е ден за непланирани срещи. Няма да е неприятно да вложите повече старания за външния ви тип. Всичко останало ще зависи от вас и вашето омагьосване. Не забравяйте и за усмивката.

Водолей
Това е ден, в който да повишите самочувствието си. Изправете гордо глава, спомнете си кой сте и действайте наперено.

Риби
Не правете взаимни отстъпки със отговорностите си, т.е. не поемайте непознати. Смело раздавайте задания и се наслаждавайте на лекотата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР