Овен Днес нещата ще са под ваш контрол, но не бива

...
Овен
Днес нещата ще са под ваш контрол, но не бива
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 18 януари

Овен
Днес нещата ще са под ваш надзор, само че не трябва да си позволявате доста волности, а несъмнено няма да имате и предпочитание за това. Все отново отпуснете душата.

Телец
Изключително прекрасен ден, с лека и удобна сила. Много подобаващ за начало на пътешестване, за образования и срещи. Един от благотворните дни през месеца. Използвайте го добре.

Близнаци
Подходящ миг да се замислите какво тъкмо желаете и по какъв начин да го постигнете. Ще ви би трябвало малко повече самообладание към самите вас и непримиримост при гонене на задачите ви, останалото го имате в обилие.

Рак
Днес просто ще би трябвало да осъзнаете какво желаете. Толкова доста благоприятни условия за избор ще имате, а вие не можете да кажете кое е най-хубавото за вас. Бъдете сигурни, че и никой различен не може да го направи, тъй че просто решете нещо.

Лъв
Силно ще ви вълнува отношението на другите хора към вас и ще извършите всичко допустимо, с цел да се държат с вас, както вие желаете. Е, това постоянно е двустранно, има и противоположна страна.

Дева
Изключително удобен ден. Философското отношение към света ще доминира. Можете да случите доста от нещата, които сте решили, а още по-добре е да планирате с обсег. Мечтайте самоуверено.

Везни
Малко отнесени сте през днешния ден, разсейвате се, не внимавате какво ви споделят. Дано това не се отрази съдбовно на работата ви. Помечтайте, през днешния ден ви се е паднало, само че не го правете демонстративно, ще подразните сътрудниците си (не, че доста ви пука, само че въпреки всичко – поддържайте имиджа си).

Скорпион
Чувствате, че дейностите Ви не са напълно психически верни и на място. Може би казусът е в това, че се безпокоите прекалено много. Опитайте да сте по-спокойни и трезви в преценките си.

Стрелец
Днес напрежението ще усещате най-много прочувствено. Контролът над страстите май е доста по-труден от през целия ден фитнес подготовка. Все отново пробвайте да бъдете спокойни. Повечето чайове ще Ви оказват помощ. Ден на грижа за другите, само че обърнете първо внимание на себе си, с цел да сте в положение да го извършите.

Козирог
Много мощен ден - пълнолунен. Луната в цялостния си искра е застанала тъкмо против Слънцето. Земята е сред тези две светила, а това значи, че ще усещаме притегляне от две страни. Определено е нервозен подобен ден, само че това значи, че може да е и доста работлив. Така че - търсете резултати през днешния ден.

Водолей
Денят е много мощен, тъй че използвайте силата на Вселената, с цел да поработите върху материалното си положение. За вас е доста значимо да усещате, да си представяте нещата, които желаете, единствено по този начин те биха се случили по най-хубавия за вас метод. Бъдете чудотворци.

Риби
Развивайте, странствайте, експериментирайте, опознавайте, сравнявайте всичко, което е пред вас с това, което към този момент ви е известно. Просто разширявайте кръгозора си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР