ОвенДнес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да

...
ОвенДнес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 май

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви Ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.

Близнаци
Всички към Вас се хвалят със своите триумфи, и това може да разклати Вашата убеденост в себе си. Обезателно би трябвало да се съпротивлявате на това! Следващия път, когато някой стартира да се хвали, разобличете този блъф. Изяснете какво се крие зад тези думи, и попитайте какво съответно е приключил. В това, което става, и Вие имате заслуга, тъй че в случай че някой се опита да я оспори, съберете храброст и кажете всичко на всеслушание.

Рак
Като цяло денят не е напълно сполучлив от делова позиция, и по тази причина бъдете подготвени за финансови загуби, само че пък за продължение на от дълго време стартирани работи е доста перспективен. Знайте, че в случай че се захванете с нещо, което е кардинално ново, има възможност да се сблъскате със съществени компликации. Важните договаряния водете по телефона: при персонални контакти елементарно ще се съгласите на условия, които освен не Ви харесват, само че и не са преференциални. Пътуванията ще са удачни, само че и доста уморителни. Ако се постанова да пътувате дълго време, потърсете си приятна компания, тъй като в противоположен случай ще се почувствате подтиснати.

Лъв
Днес Лъвовете са извънредно уязвими - безусловно всеки може да обиди предствителите на царския знак. От друга страна прекарванията, включително и не най-приятните, ви работят вдъхновяващо. Идеите, които ще Ви минат през днешния ден през главата, би трябвало безусловно да обмислите, тъй като реализацията им ще Ви е от изгода. Денят ще премине леко и умерено, в случай че паралелно с Вас е човек, кадърен да Ви каже няколко положителни думи в сложна минута. А и почивката в уединение не е най-хубавия избор.

Дева
Имали сте проекти за през днешния ден? Забравете ги! Днес под секрет ще Ви кажат нещо такова, че изцяло ще прекрои проектите Ви за деня. Хубаво ще е, в случай че не се отнася за проектите Ви за живота...

Везни
Днес доста малко ще Ви интересува мнението на Вашия обичан човек за това, какво вършиме, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може единствено да му съчувствате: от негова позиция Вие изобщо и нямате желание да преценявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...

Скорпион
Денят ще бъде сполучлив и събитията ще се подреждат в интерес на Скорпионите. Ако имате опция, ангажирайте всеобщото внимание, реализирайте потребни запознанства и покажете по допустимо най-подходящия метод своите постижения, гении и качества. Интересът на противоположния пол към Вас ще бъде голям. Вероятни са забавни срещи и сантиментални увлечения. Влюбените ще могат да реализират естетика и взаимно схващане, както и да преодолеят отдавнашни различия. Бъдете деликатни при пътувания.

Стрелец
Ако има някой, който да обича романтиката, това сте Вие. Обичате любовта, дружно с всички изненади, красиви жестове и спомагателни страсти, които вървят дружно с нея. Например увлечението преданността и всички жестове, които не престават секунда по-дълго – с тях всичко е казано. Пригответе се за още един сходен ден, в който (по мнението на представителите на Вашия знак), просто не може да по-хубаво. Само несъмнено, в случай че не се откри специалист, който да знае по какъв начин да усъвършенства идеалното.

Козирог
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било активност, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие

Водолей
При другарство с обичания човек и с приятелите бъдете дипломатични и отстъпчиви. Това е нужно освен с цел да съхраните мира в връзките, само че и с цел да получите почтени отговори на някои интересуващи Ви въпроси. Укрепвайте фамилните връзки! Този ден ще бъде изпълнен с компликации, превъзмогването на които ще бъде доста по-лесно, в случай че напъните са обединени. Днес сте склонни да вършиме проекти за далечно бъдеще, а в това време би трябвало да извършите подготовка за идните неотдавна събития. В разноските бъдете икономични: прекомерно елементарно харчите огромни суми.

Риби
Животът е дълъг път, изпълнен с огромни загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-хубав ще бъде прагматичния метод. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а по-късно може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате несъмнено време с другари, с цел да си отдъхнете от всички тези значими въпроси.
/lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР