Овен Денят ще започне с неприятно запознанство, което ще ви накара

...
Овен
Денят ще започне с неприятно запознанство, което ще ви накара
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 15 юни

Овен
Денят ще стартира с неприятно запознанство, което ще ви накара да погледнете на света по различен метод. Дребните спорове не са причина да си криете главата в пясъка, в противен случай - по-добре е да ги посрещнете очи в очи.

Телец
Може би хората към вас вършат нещата неумело, само че нужно ли е поради това да ги хокате? Проявете повече схващане, а може би и малко помощ не е ненужно да окажете.

Близнаци
Неприятна преживелица може да ви скапе настроението от сутринта, а вие каквито сте чувствителни, има да го преживявате през целия ден. В последна сметка всеки има право на неприятни моменти, само че въпреки всичко е добре да не ги трансферира върху другите.

Рак
Може да активизирате връзките си бизнес сътрудници, включително и задгранични, само че избягвайте да подписвате каквито и да било съществени юридически документи. Днес е ден за разбор и наблюдения. Е, някое и друго празненство няма да ви се отрази по никакъв начин зле.

Лъв
Днес е най-добре да се откажете да трупате незавършени неща, а да се захванете с тези, които към този момент сте почнали. Действайте малко по-мащабно, че с това ровене в детайлите, скоро няма да приключите с нищо.

Дева
Не разчитайте на шанс в публичните занимания. Ще се опитат да работят против вас, въпреки че това може единствено да ви окуражи. Днешният ден ще ви принуди да извършите сериозен избор, а вие в действителност не сте подготвени за това, сложна обстановка.

Везни
Днес безусловно всичко ще ви пада от ръцете. Май е време да си дадете малко отмора и да не поемате отговорност за целия свят. Ако припадък на меланхолия ви обхване, действайте навреме. Ароматерапията е вашето избавление през днешния ден, може просто да си купите букет ухаещи цветя и да им се полюбувате.

Скорпион
Пренебрежителното отношение към сътрудниците ще провокира справедливия яд на началника ви. По-добре се вземете в ръце и преразгледайте мирогледа си до момента в който не е станало прекомерно късно.

Стрелец
Сутринта ще се сбъдне една ваша мъничка фантазия, само че това ще ви направи доста щастливи. Удобен миг да поискате амнистия за скорошно нарушение. Вечерта безусловно си дайте отмора вкъщи.

Козирог
С някои проблеми мъчно ще се справите сами, тъй че не се тормозете да потърсите помощ. Може би ще ви се коства, че не всичко става както би трябвало. Не се тормозете, просто през днешния ден не ви е ден.

Водолей
Гледайте да закусите добре, тъй като денем от работа няма да ви остане време за подвиете крайник, камо ли да хапнете. Не позволявайте на негативните страсти да диктуват настроението ви, изпъдете ги на някое мрачно местенце, откъдето няма връщане.

Риби
Време е да се погрижите за себе си и за здравето си, непотребното напрежение няма да ви е от изгода. Постарайте се тъкмо да определяте натоварването си, тъй като няма да издържите още дълго в този темп.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР