ОвенДенят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и

...
ОвенДенят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 април

Овен
Денят е обвързван с намаление на виталната Ви интензивност и през днешния ден няма да сте по този начин енергични, само че пък ще сте по-сговорчиви от нормално. Ще съумеете да оправите някакви отдавнашни различия, съвсем без да преживявате, че се постанова да вършиме отстъпки. Не са изключени непредвидени предложения и оферти за присъединяване в всемирски мериориятия – не се отхвърляйте от тях, в случай че желаете да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за промяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални компликации. Може да Ви стане ясно, че на настоящето Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то - взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде великодушен на забавни срещи и евентуално ще имате опция за запознанство с доста симпатични хора. Не би трябвало да форсирате събитията, се ограничете единствено с почтен флирт.

Рак
Самота - това е, когато имате телефон, а Ви звъни будилник. Днес, за жалост, ще се наложи да осъзнаете цялата дълбочина на тази фраза. Вашата половинка ще бъде прекомерно доста заета, с цел да Ви отдели задоволително внимание. Опитайте се да извлечете от свободния от нея ден най-много изгода! Имате толкоз несвършени неща...

Лъв
Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че доста от напъните, положени за реализиране на задачата са били напразни, а на доста от очакванията не е било писано да се осъществен. Ще се наложи да деянията освен непримиримост и целенасоченост, само че и мъдрост и хладнокръвие. Обкръжаващите Ви чакат отстъпки, само че биха ги оценили като уязвимост и нерешителност в личната Ви справедливост. Допуснатите през днешния ден неточности могат да Ви костват доста скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето състрадание и помощ. Не приемайте рецензията покрай сърцето си: през днешния ден тя се прави от завистници и няма градивен темперамент.

Дева
Ако напоследък сте се усещали като в мъгла, през днешния ден ще получите доста значими вести, които ще хвърлят светлина на Вашето замесване. Облаците се разсейват и на небето още веднъж светва слънце. Ситуацията започа да се прояснява, отчасти заради това, че на собствен ред Вие започате да разбирате, какво желаете да постигнете по-нататък. Поставените цели усъвършенстват ситуацията Ви, и по тази причина ги следвайте. Не обръщайте внимание на песимистите, които сочат опасности или възможни затруднения.

Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова. в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.

Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.

Стрелец
Сменете през днешния ден функциите със своята половинка.Нека тя в този момент управлява всички Ваши дейности, а Вие категорично да се подчинявате. Или назад, пробвайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за който всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, какъв брой е комплицирано за Вашия обичан човек да живее с Вас?

Козирог
Днес е най-подходящия ден, с цел да измененията своя имидж - да си извършите фешън прическа или да си пуснете мустаци, да вземем за пример. Само дано новата Ви осанка да не бъде в прорез с това, по какъв начин Ви харесва Вашата втора половинка. Иначе ще се наложи да проведете с нея дълги възпитателни беседи с цел да изясните, че Вие също сте свободна персона и имате право на метаморфози.

Водолей
Днес ще Ви се наложи да извършите доста сериозен избор сред работата, образованието и смяна в персоналния живот. Наистина изборът ще е комплициран, само че няма да го извършите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали обичаният човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка... не се знае.

Риби
Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР