ОвенДенят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите

...
ОвенДенят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 март 2022 г.

Овен
Денят е подобаващ за образование и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес през днешния ден ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви поддържат във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се възстановяват. В любовната сфера ще имате удобно време за разисквания и търсене на взаимни отстъпки.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то през днешния ден е по- добре да избягвате взимането на значими решения и да ги отложите за различен ден.
Телец
В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.

Близнаци
Това е ден, в който извънредно значимо ще стане благородството и достойното държание във връзка с индивида, изпитващ към Вас мощни усеща. Не би трябвало да се възползвате от непознатите недостатъци или да постигате своето с ултиматум – използвайте мирните почтени способи за постигане на своите цели. По начало Близнаците рядко съумяват да избягнат споровете с околните хора. Възможни са разногласия на битова основа. Денят е и изключително несъответствуващ за започване на взаимни инициативи, защото общите неща ще бъдат захвърлени незавършени.

Рак
Благоприятен ден за настоятелен договаряния и среши. Не се опасявайте да обсъждате комплицирани въпроси: ще съумеете да отстоявате своята позиция и дори потърсете съдружници от по-нататъшните съперници. Може да започнете рабоа над нови взаимни планове. Млко по- зле ще се подреждат връзките с околните. Работата е в това, че през днешния ден сте склонни да вършиме недомислени забележки, а и да вършите неща, които не са Ви по усета. По-късно ще съжалите, че не сте показали по-голяма упоритост. Вероятни са проблеми с представителите на по-възрастното потомство

Лъв
Не мкоже да се каже, че това е най-подходящия ден за взимане на виновни решения, само че пък е изцяло подобаващ, с цел да започнете да ги обмисляте. Може дори и взаимно. Само не се пробвате да оказвате напън на колегата, за ускоряване на процеса.

Дева
Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща сила, въпреки че напълно не всички събития ще е наложително да се развиват стремглаво. Дръжте се крепко, до момента в който това положение не стартира да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще припомня мъртвило след стихия, а и ще имате задоволително време умерено да помислите, да вземете значими решения и да извършите всичко, което е належащо. Ще усетите прилив на прохлада, тъй като с утринните страсти ще си отиде всичко ненужно и излишно.

Везни
Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.

Скорпион
Скорпионите, занимващи се с комерсиална активност, би трябвало да бъдат изключително внимателни. Всички покупко-продажби през този ден ще са свързани със сериозен риск и може да се трансфорат в огромни загуби. Помнете, че в този момент може да разчитате единствено на съществени и тествани съдружници. Ако предпочетете да действате с нови познати, загубите са на практика неизбежни. Не неприятен ден за контакти с чужденци и образуване на интернационалните транспорти. Вечерта е подобаваща за сантиментални срещи. Не е нужно да гоните екзотиката! По-добре се ограничете с притни и тествани способи за превозване на времето. Неудачни ще са опитите с имиджа, само че пък оздравителните процедури ще са ефикасни и потребни.

Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.

Козирог
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да разбере Вашите желания и пристрастия, колкото и да се пробвате да му обясните всички плюсове и минуси, прерогативи и дефекти. Какво пък - това значи, че нито Ви е асистент, нито Ви е съперник! Една тематика за другарство по- малко...

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
Крайно време е да си дадете през днешния ден сметка, че тази цел, към която по този начин дълго сте се стремили, е към този момент напълно близко и е изцяло постижима. Остава единствено да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще извърши Вшето заветно предпочитание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР