ОВЕНЧестит Антоновден! Справяте се блестящо със задачите си. Осъществете планираното

...
ОВЕНЧестит Антоновден! Справяте се блестящо със задачите си. Осъществете планираното
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Задгранично пътуване за Везните, Скорпионите да си спестят разправии с роднини

ОВЕН

Честит Антоновден! Справяте се ослепително със дилемите си. Осъществете плануваното запознанство, позволяващо да развиете и чуждестранен бизнес, към който се стремите от години. Деловите пътувания ще ви донесат предстоящите преговори и бъдещи финансови приходи, в случай че сте деликатни и не допускате да ви изнудват. Рискувате да задълбочите рецесията в персоналните си връзки. Обмислете най-лесния метод, посредством който можете да си възвърнете хармонията в връзките с интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Честит Антоновден! Въпреки опитите да ви основават компликации, които очаквахте, се справяте ослепително и още веднъж печелите завистта на вашите сътрудници. На проявявайте щедростта си. Професионалните ви отговорности изискват да сте съсредоточени в дилемите си. Подпишете или подгответе за автограф контракти или финансови документи, само че внимателно. Въпреки напрежението денем и умората, които ви е налегнала до степен да не ви се вечеря, след работа се подгответе за ревнивост и въпроси за закъснението ви. Сексуалните удоволствия няма да оправят връзките ви.

БЛИЗНАЦИ

Честит Антоновден! Имате задоволително служебни отговорности, поради които днешния ден ще ви се стори непостижимо тежък, а времето като че ли е спряло. Рутината ще ви помогне да се справите с компликациите. Начинанията са несполучливи. Ако имате опция да осъществите малко делово пътешестване, сторете го следобяд, само че със засилено внимание. Ще се приберете изтощени, а вечерта ще се наложи още веднъж да се занимавате с непостижими за вашите благоприятни условия роднински проблеми.  Бъдете подготвени за сантиментални мигове и полови удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо.

РАК

Честит Антоновден! Заради непредвиден, само че при съществуваща причина финансов проблем, сте разколебани дали да осъществите уговорено служебно пътешестване или да останете на работното  си място и да се справите със отговорностите си. По-добре не пътувайте. Ваш сътрудник сигурно ще се съгласи да замине в командировка вместо вас. Не се опитвайте да обърнете персоналния си живот в нова посока, като се впуснете в нова интимна връзка. Сексуалните ви връзки са в рецесия поради желанието ви да изневерите, единствено тъй като сте ядосани на брачната си половинка.

ЛЪВ

Честит Антоновден! Ще се радвате на поддръжката на авторитетни познати и другари. Промените са ви от изгода, в случай че са добре премислени. Добре би било да се концентрирате в директните си професионални отговорности и да наваксате пропуснатото. Устремени сте към триумф и се надявате да извършите плануваните задания. Вечерта, когато се приберете и се освежите, се огледайте деликатно, с цел да осъзнаете повода за проблемите в персоналния си живот. Самотни сте и желаете да сте обичани, само че сте се дистанцирали и сте се лишили от полови удоволствия.

ДЕВА

Честит Антоновден! До обед проведете срещите си. Следобед ще се наложи да поемете работата на ваш сътрудник. Отложете плануваното пътешестване, с цел да завършите и вашите наложителни задания, а и да поемете и приключите и неговите задания. Допълнителната работа не ви дава право да мислите, че се жертвате, тъй като е и във ваш интерес. Вашата половинка малко ви завижда, тъй като сте постоянно в приятна компания, от която сте я лишили. Не пропускайте да компенсирате отсъствието си с сантиментална вечеря, а за десерт – със полови наслаждения.

ВЕЗНИ

Честит Антоновден! Предстои ви подготовка на задгранично пътешестване, която можете да започнете съгласно опциите си. Успехът изисква цялостното ви отдаване на работата, по тази причина не си губете времето с безсмислени диалози. Очаквайте възстановяване на вашето финансово положение, макар вредите, които ви нанасят ваши неприятели, само че това е ваше всекидневие, откакто сте посочили разнообразни благоприятни условия от техните. Всичките ви проекти, свързани със фамилията и интимната ви половинка може да се провалят, в случай че не се приберете в точния момент. Не закъснявайте за уговорената сантиментална среща. От вашето държание зависи хармонията в интимните мигове.

СКОРПИОН

Честит Антоновден! Избягвайте нападателни реакции в връзките с хората от професионалното си обграждане в този ден. Бъдете сериозни към минусите си и не ги прикривайте. Недотам приятните занимания през днешния ден, които са ви досадни, ви носят отлични доходи и опция да блеснете с уменията си. При диалози с ваши околните и най-много с родини, които не са ви любимци, не проявявайте ината си, с цел да си спестите разправиите. Не е изключено в случай че сте гневни на някого сами да се откажете от половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Честит Антоновден! Проведете прям диалог с вашите сътрудници и изяснете за какво настойчиво отхвърлят да ви поддържат. Причината за отдалечаването им се корени в опитите ви непрекъснато да ги критикувате и да не хвалите тези, които очевидно са по-добри и знаещи от вас. Бъдете правилни и не пестете заслужени похвали. Очаквайте доходи. Забравете начинанията. Късметът още веднъж ще ви изневери, в случай че сте прекомерно доверчиви. Не пропускайте сантименталната вечеря, с цел да избегнете проблеми в персоналния живот. Сексуалните удоволствия ще ви доставят приятност, в случай че не са с непознати сътрудници, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разум.

КОЗИРОГ

Честит Антоновден! На работното място се справяте чудесно с новите си задания и впечатлявате с триумфите си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия професионален път, единствено тъй като ви завиждат. От вашите умения и разсъдък зависи дали през днешния ден ще ви поканят да заемете нова професионална позиция. Каквото и да стане, не се ядосвайте. Не забравяйте да се приберете поради нечия покана, на която не успявате да устоите. Вечерта общувайте единствено с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на въздействие, с цел да си спестите прочувствен срив. Отдайте се на отмора и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Честит Антоновден! Подкрепата, която очаквате, може да получите, в случай че сте задоволително ясни в настояванията си. Всичките ви професионални хрумвания ще бъдат подкрепени от сътрудниците ви, в случай че ги поднесете без опит да наложите мнението си. Проведете делова среща, от която зависят проектите ви за втората половина на месеца. Изведнъж сте обзети от подозрения, че не сте задоволително обичани и уважавани от интимната си половинка, само че очевидно, че грешите или някой преднамерено ви ги внушава. Споделете паниките си и се освободете от тях благодарение на полови удоволствия.

РИБИ

Честит Антоновден! Запознанствата и срещите с ваши сътрудници е по-добре да отложите за другата седмица, тъй като провеждането им в днешния ден не е във ваша изгода. При нужда се заемете със отговорностите си и не споделяйте концепциите и проектите си. Рискованите инициативи са неразрешени. Очаквайте значима среща с деловите си сътрудници. Вашите близки се усещат подценени поради професионалните ви отговорности, от които въобще не намирате време да се освободите. Вечерта отдайте заслуженото внимание на обичаните си и не подценявайте половите удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР