ОвенАко трябва да изпълните поръчки, не мъкнете другите със себе

...
ОвенАко трябва да изпълните поръчки, не мъкнете другите със себе
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 9 март 2023 г.

Овен

Ако би трябвало да извършите поръчки, не мъкнете другите със себе си. Завършете задачата си соло. Ще откриете, че сте по-ефективни, в случай че не се постанова да носите спомагателния товар. Не единствено ще свършите отговорностите си по-бързо, само че и ще имате време да помислите и обработите избрани неща, без нечия друга сила да въздейства върху мисленето ви.

Не приемайте " не " за отговор през днешния ден. Шансовете са, че няма да ви се наложи. Хората ще проявят повече схващане към вашата обстановка и ще изпитват съчувствие към вашата идея. Вашата вътрешна мощ ще се покаже мощно и ясно и ще имате предпочитание да извършите всичко, което желаете. Усмихва ви се щастлива звезда, която ви оказва помощ да се справите с всеки план.

Близнаци

Днес може да е мъчно да се справите с хора, които наподобяват раздалечени и комплицирани. Това комплициране може да бъде заразно. Ще откриете, че колкото и логичност да прилагате към обстановката, в случай че не ви се коства вярно, няма да се случи. Нещата ще протекат естествено или въобще няма да се случат. Влезте в спокойната атмосфера на деня и не се тревожете, в случай че нещата не се случват толкоз бързо, колкото бихте желали.

Рак

Отклонете мислите си от стресиращите си отговорности и отговорности през днешния ден. Това е време страстите и егото да се свържат в естетика. Не позволявайте на проблемите на другите да скапват положителното ви въодушевление. Има потребност умишлено да оставите мозъка и тялото си спокойни. Изкуството и музиката ще ви донесат огромно наслаждение. Отдайте се на нещата, които ви вършат същински щастливи.

Лъв

Цялото познание на света няма да може да се премери с прочувствената сила във въздуха в ден като днешния, Лъв. Може да бъдете отнесени в мистично царство, където възприятията имат преимущество пред обстоятелствата. Оставете за малко действителността и се освободете от забързаното всекидневие. Днес има мощно привличане към сферата на фантазията, тъй че не се колебайте да отидете там.

Дева

Поглезете се с нещо особено, без значение дали е гурме ядене, ново облекло или най-новата джаджа. Днес е вашият ден и не трябва да се лишавате от нищо. Има незабравим синхрон на събитията, които ще ви отведат на точното място в точното време. Във въздуха има специфична топлота и сензитивност, които ще успокоят мозъка и страстите ви.

Везни

Има прочувствено, чувствено чувство в деня, което сигурно ще погъделичка сърцето ви. Опитайте се да не бъдете прекомерно груби, когато се занимавате с другите. Колкото по-спокойни можете да бъдете, толкоз повече порти ще можете да преминете. Бъдете търпеливи и не се чувствайте като че ли би трябвало да сте първи на опашката. Ако не сте сигурни в дадена обстановка, не се хвърляйте с главата напред.

Скорпион

Различните детайли на вашата персона би трябвало да работят хармонично през днешния ден. Важно е във вашия свят да има равно количество предоставяне и взимане. Ако по някаква причина има дисбаланс в избрана област от живота ви, обърнете внимание на казуса незабавно. Важно е да поддържате равновесие в себе си и с хората към вас.

Стрелец

Вероятно през днешния ден няма да впечатлите хората с бързите си приказки и обстоятелства. Вероятно ще стигнете по-далеч, в случай че изразите страстите, които се крият зад думите ви. По-важно е да кажете какво чувствате, в сравнение с какво мислите. Въпреки че това може да опонира на нормалната ви природа, ще откриете, че това е най-хубавата политика в ден като този.

Козирог

Вашето его ще бъде подсилено от вашите страсти. Бъдете себе си във всяка обстановка. Нещата би трябвало да протичат много безпрепятствено за вас, стига да поддържате силата да се движи във вас. Споделяйте откровено възприятията си с другите и ще откриете, че вътрешната ви жизнеспособност укрепва. Никой няма да може да приказва против думите, които идват напряко от сърцето ви.

Водолей

Като сърфист, който желае да яхне безкрайната вълна, първо би трябвало да се подготвите, преди да скочите в океана. Седнете на същинския или утопичен плаж за известно време и съзерцавайте прилива. Гледайте теченията и вижте по какъв начин се оправят другите сърфисти при преобладаващите условия. Ще откриете, че колкото повече се подготвяте, толкоз по-сигурни ще бъдете, когато ударите водата.

Риби

Вашата нежна природа евентуално ще бъде извънредно оценена през днешния ден. Може да се почувствате по този начин, като че ли главата ви е толкоз високо в облаците, че не можете да извършите нищо. Истината е, че работата, която би трябвало да свършите, в действителност се намира в тези облаци. Това, което би трябвало да извършите в този момент, е да се отпуснете и да оставите фантазиите си да водят пътя.

Източник
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР