ОВЕНАко сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се

...
ОВЕНАко сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се
Коментари Харесай

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Раците да не разчитат на късмета си, натоварен ден за Водолеите

ОВЕН

Ако сте съсредоточени в работата си и търпеливи, ще се справите със отговорностите си до обед. На работното място бъдете уверени и спокойни. Проблемите ви са в фамилията. Не допускайте възприятията и импулсивните решeния да попречат на вашия разсъдък да откри правилния път за отстраняването им още сутринта.

ТЕЛЕЦ

В този ден на работното място отложете деловите срещи и диалозите, свързани с професионални проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати и другари. Предпазвайте се от срещи и запознанства, с цел да си спестите свадите поради интриги на ваши родственици. Ако сте заети с неотложни задания, триумфът ще ви споходи до обед.

БЛИЗНАЦИ

Най-добре е от сутринта да сте виновни и да не импровизирате с инициативи, които няма по какъв начин да ви донесат триумф на работното място в края на месеца. Концентрирайте се в работата си, в случай че въпреки всичко се постанова да отидете. Не пропускайте опцията да си осигурите доходи.
свързани новини25370на 01.11.201720732на 03.11.2018
РАК

Полезно е да се отдадете на себеанализ да обмислите проектите си за идващия месец. Не е изключено да откриете нови благоприятни условия за изява. Начинанията няма да ви донесат триумф. Отложете деловите срещи и диалози. Не разчитайте на шанса си.

ЛЪВ

Въпреки неприятностите с вашите близки ще бъдете на висота в връзките си в този ден. Използвайте своя сексапил при срещи с непознати хора. Допуснатите неточности са свързани с вашите условия, които очевидно не са били преценени вярно. Изразявайте се ясно.

ДЕВА

Ако сте на вашето работно място се задълбочете в директните си отговорности, с цел да се справите бързо с всичките си задания. Вашата далновидност ще трансформира компликациите на работното ви място в триумфи, в случай че сте упорити и виновни към отговорностите си. Трудности няма да липсват и са свързани със в фамилията.

ВЕЗНИ

Внимавайте да не пропуснете опцията за професионални промени, които от дълго време очаквате. Ще се наложи да ви оказват помощ, с цел да се справите със отговорностите си. Нетърпението и избухливостта не са във ваша изгода. Не взимайте прибързани решения за персоналния си живот.

СКОРПИОН

Днес не отхвърляйте препоръки от вашите близки, в случай че ви носят изгода. Изяснете проблематичните връзки, стига да има предпочитание и от другата страна. Ако обмисляте думите си и сте тактични, триумфът ще бъде с вас. Всички инициативи са сполучливи. Деловите срещи също ще ви изненадат прелестно.

СТРЕЛЕЦ

Успехът преди края на годината всекидневно е с търговците, в случай че сами не се провалят, като зареждат и продават некачествени артикули. Професионалната ви претовареност е надхвърлила нормалните граници. Трудно се справяте сами със отговорностите си. Не отхвърляйте помощ. Не пропускайте вечерта да се отдадете на заслужена отмора.

КОЗИРОГ

Разсеяността ви вреди от сутринта, само че бързо ще а надмогнете. Ако сте на работа се заемете се със дилемите си и ги завършете в ранния следобяд. Похвалите на работното място ще ви създадат щастливи поради сполучливо приключените професионални задания и с ненадейно огромни доходи.

ВОДОЛЕЙ

Денят е претрупан, а преди обед не ви се работи. Около обед сте в отлична форма и с положително самочувствие. Засилва се вашата убеденост. Отношенията ви са хармонични и откровени. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес не е от изгода, в случай че постановат мнението си принудително в днешния ден.

РИБИ

Не позволявайте да ви притискат с концепцията за инициативи. Във ваша изгода е да ги обмислите и да обсъдите с вашите сътрудници концепцията си. Може и да ви поддържат. Работа и в съдружничество ще ви донесе триумф. Не е добре да губите деловите си сътрудници. Ще се разкрият нови вероятности за обща работа.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР