Овен Звездите обещават добър ден. Но днес сте твърде разсеяни

...
Овен Звездите обещават добър ден. Но днес сте твърде разсеяни
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 11 октомври

Овен
Звездите дават обещание добър ден. Но през днешния ден сте прекомерно разсеяни и невнимателни. Свършете на бързо с домашните задължения и излезте на среща с другари. Ще се почувствате добре и в приповдигнато въодушевление.

Телец
Звездите предсказват добър ден. Днес ще можете да подредите нещата си. Най-хубавото е да прекарате този ден сами със себе си. Внесете комфорт и свежи цветове в дома си, усмихнете атмосферата.

Близнаци
Научете се да приемате околните си такива, каквито са - това ще ви помогне да подобрите връзките си с всички, на които държите. Ситуацията на любовния фронт ще наподобява странна и неразбираема.

Рак
Денят е финансово сполучлив. Някой ще откри пари на улицата, а различен ще получи забавно предложение за работа в или посредством Интернет. Но звездите припомнят - триумфът съпровожда единствено дейните и предприемчивите момчета и девойки.

Лъв
Трябва да се опитате да запазите успокоение и да контролирате страстите си. Възможно е да има недоразумения. Случаен диалог може да докара до ненадейно решение на значим проблем.

Дева
Не са изключени финансови усложнения, само че не трябва да се притеснявате, всичко това е краткотрайно. Вечерта не е неприятна за сантиментални разходки, за изложение на усеща и за приятни изненади.

Везни
Днес можете да внесете някои усъвършенствания и промени в дома си. Да, да - време е да подредите нещата. Не бъдете мързеливи - може би по време на почистването ще намерите обичаното си нещо, което от дълго време желаете да намерите.

Скорпион
Очаква ви забавен, само че провокационен ден. Прекарването на времето дружно с вашата половинка ще помогне за възстановяване на връзките. Поглезете се с дребни подаръчета, сантиментална вечеря, отиване в изтънчен ресторант.

Стрелец
Препоръчително е да се концентрирайте върху персоналните връзки, с цел да предотвратите кавги. Възможно е да има несъгласия сред това, което желаете, и това, което останалите чакат от вас. Домакинството също ще изисква внимание и грижи.

Козирог
Денят е добър за усамотение и обособяване на персонално време за себе си. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални занимания. Просто всичко оставете и се наслаждавайте на почивката си.

Водолей
Понастоящем рискът е недопустим. Затова е по-добре да се въздържате от опити с външния си тип. Също по този начин би трябвало да внимавате с видимо изкусителните оферти от непознати хора.

Риби
Може да бъде доста прекрасен ден. Но не се претоварвате с доста работа и се пробвайте да редувате домашните отговорности с отмора. Можете да включите децата в домакинските отговорности - намерете им забавно и потребно занятие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР