Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван

...
Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 май

Овен
За Вас този ден ще се трансформира в непредвиден триумф. Ще Ви се даде опция ненадейно да изпреварите съперниците и да постигнете това, към което от дълго време сте се стремели. Наистина, би трябвало да употребявате необикновени способи. Проявете автентичност и досетливост - без тях през днешния ден сте за на никое място. Възможни са разногласия с родственици, а не са изключени и съществени спорове в фамилията. Няма да съумеете да приведете своите персонални проекти в сходство с проектите на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо неодобрение. Вероятно е утежняване на самочувствието, а и през днешния ден за Вас ще е прекомерно огромна вероятността за простудни болести.

Телец
В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.

Близнаци
Нахлупвайте шапката на Шерлок Холмс, намерете си лупа и вземете със себе си това, което в живота Ви извършва ролята на лекар Уотсън. Днес Ви следва да се заемете с разгадаване на секрети! Те може да са свързани с работата, или пък със строго персонални неща, само че при всички положения ще би трябвало да обърнете внимание и на най-малките елементи. И помнете, когато разгледате всички, може да се окаже, че отговора се намира в най-малките и най-трудните за схващане дреболии.

Рак
Днес напълно инцидентно ще срешнете човек, който напълно и изцяло ще споделя Вашите ползи. Впрочем, това не е задоволителен мотив този някой да се влюби във Вас и да изиска да бъдете дружно целия си оставащ живот. Най-добре е да прекарате дружно няколко вечери в които да обсъждате своите общи пристрастия, а какво ще стане по-късно, времето ще покаже.

Лъв
Всеки път, когато откривате за себе си нова пътечка по пътя на живота, би трябвало да облекчавате своята тежест. Колкото поомалко се постанова да обмисляте, толкоз по-бързо ще можете да се движите и и толкоз по-рано ще достигнете до своята цел. Оставете в предишното недоразуменията и високомерието. Най-справедливо ще бъде, в случай че започнете от начало и при еднакъв старт. Промяната в връзките по начало провокират дискомфорт, само че това е обикновено и не би трябвало да Ви плаши. Това е доста вълнуваща фаза във Вашия живот.

Дева
Звездите Ви поучават през днешния ден да отделите време и да отидете на коафьор, с цел да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за промяна на имиджа – включете своята фикция на цялостен ход.

Везни
Днес на Вашия обичан човек ще му се коства, че по всякакъв начин се стараете да го обидите, унизите и да го извършите за посмешище пред близките. Всъщност това естествено напълно няма да бъде по този начин и ще се наложи да му го потвърждавате. Желателно е, това да стане неотложно, с цел да избегнете неприятните последици.

Скорпион
Търпението е добродетел, който не е наложително да попада измежду Вашите достолепия. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви разрешава да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?... Но в този миг би трябвало да култивирате у себе си тъкмо самообладание. Понякога това е единственият излаз от обстановката. Работете над себе си и не се отчайвайте, в случай че не се получи от един път.

Стрелец
Роднините Ви, които през вчерашния ден са се опитвали да Ви създадат сърпрайз, през днешния ден ги чака не дребен потрес, тъй като Вие ще ги удивите с нещо в отговор. И в случай че мислите, че би трябвало да се отплатите с услуга за услугата, ще извършите това по най-приятния за всички метод. Защо пък не? Няма какво да губите, в случай че авансово знаете, какво може да очаквате, а това е голям плюс.

Козирог
Поръчките и разнообразните покупки неведнъж ще бъдат през днешния ден за Вас прелъщение. Възползвайте се от своя сериозен взор, с цел да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете неотложно удоволствията и в последна сметка това ще Ви спести доста време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее незабавно щом осъзнаете, че не можете да извършите нищо в дадения миг. Приемете обстановката такава, каквато е, и се избавете от неприятности за много дълго време.

Водолей
През този ден Вашия обичан ще се окаже доста благонадежден човек. С него даже и за секунда няма да се страхувате, защото ще бъдете твърдо уверени, че нищо неприятно няма да Ви се случи. Впрочем, не би трябвало да се отпускате прекомерно доста, другояче напълно не бихте могли да минете без него.

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР