Овен Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения.

...
Овен Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения.
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 18 юни 2023 г.

Овен
Вгледайте се през днешния ден в едно от най-близките си връзки. За хората е изцяло естествено да се отдалечават един от различен, само че е допустимо да не осъзнавате, по какъв начин бързо отслабва това другарство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не по този начин забавно, както сте очаквали, или близостта сред Вас и другия човек към този момент не е такава, каквато е била по-рано? Направете промяна на своите упования и си дайте сметка, че в случай че и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е пристигнало време за един прям диалог.
Телец
Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.

Близнаци
Спомнете си за Вашата първа обич или за другар от детството. Ако у Вас са се запазили координатите на тези хора, позвънете или им напишете. Те имат такава засуга за живота на Вашата персона и са създали толкоз доста, с цел да станете това, което сте! Станете за тях приятна изненада, новина от предишното и усмивката на този ден.

Рак
Основно достолепие на Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде неговата надеждност. И в случай че в неговия боеприпас не може да се откри такова достолепие, заслужава ли си да продължавате с този човек каквото и да било другарство. Давате ли си сметка, че освен това състояние няма на кого да разчитате в сложна минута.

Лъв
Ако в живота Ви в миналото е имало ден, когато бихте могли да поемете риска, да изглеждате самохвалец, този ден несъмнено е през днешния ден! В този миг имате куп мотиви за горделивост, и мненията на близките едва въздействат на това, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната горделивост, завистливост, дребнавост и незнание, да Ви лишат от изпитваната горделивост. Днес би трябвало да се отдръпнали от обстановката, която морално Ви унищожава. Търсете положително настроените съдружници, и дайте опция на засегнатите да се опиват от самосъжаление.

Дева
В непривична конюнктура Вашият любим може в края на крайщата да Ви покаже, какъв брой доста значите за него. Обърнете внимание на това, че доста неща тази заран ще се развиват мъчно, със забавено движение. Отменете плануваното за през днешния ден вървене по магазините и за покупки - не се предлага да се запасявате за дълъг интервал. Има възможност през днешния ден да възникне спор с един от старите Ви врагове. Икономично разходвайте силите си и не подценявайте профилактиката.

Везни
Разбирате, че е пристигнало време за промени, и чувствате, че първото нещо, от което би трябвало да се откажете - това са старите връзки. Да, нещата стоят тъкмо по този начин! Хората, с които общуването до скоро е било забавно и потребно, в този момент Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( въпреки че това не е доста особено за Вас). По-добре е да се разделите като другари, в сравнение с като врагове. От друга страна, напълно не значи, че би трябвало да късате безусловно всички връзки. Например в случай че през днешния ден се скарате с индивида, който обичате, и с който виждате своето бъдеще, не се водете от непотребна горделивост, а направете първата крачка за оправяне на връзките. Не чакайте удобно стичане на събитията, тъй като това може и да не стане прекомерно скоро.

Скорпион
Днес наподобява Ви чака сериозна препирня с Вашия обичан човек. Впрочем, за разлика от другите разногласия, тя ще бъде от изгода за вашите връзки. Ремарк е писал: „ Ако няма разногласия, значи скоро всичко ще свърши ”. Това очевидно не е опасност за вашата двойка. Какво пък, направете по този начин, че да олекне на душата Ви, единствено че след това не забравяйте, да се помирите.

Стрелец
Днес Вашият обичан човек ще Ви опише за нещо доста изумително, само че недостъпно и недостижимо и по тази причина би трябвало просто да вярвате на думите му, без да се пробвате да ревизирате тяхната меродавност, даже и да провокира у Вас някакви подозрения.

Козирог
Готови сте да „ разпуснете ” и да си отдъхнете по този начин, както би трябвало? Прекрасно, тъй като звездите имат намерение да Ви устроят радостна вечер. Опитайте се, да поканите всички другари у Вас на посетители, да ги нагостите с нещо вкусно, да погледате някой филм и да си купите това-онова. Moжете да поиграете на някаква игра, да си поръчате пица или нещо от китайски ресторант, и да прекарате една хубава вечер. Крайно време е, добре да си отпочинете.

Водолей
Трябва да се запасите с самообладание, защото осъществяването на Вашите стремежи се отсрочва. Забавянето Ви нервира не на смешка, само че не би трябвало да давате воля на отрицателните си страсти. Ако те вземат връх над Вас, всичко ще тръгне наобратно. Старайте се да не преувеличавате значимостта на своите проблеми, а при всяка опция мислете за нещо прелестно. Втората половина на деня ще бъде изпълнена с еснафщина и недообмислени неща. Тя ще Ви донесе непредвидени срещи и много неприятни диалози, само че пък вечерта ще получите известие, което доста ще Ви зарадва.

Риби
Денят ще бъде сполучлив, в случай че поемете контрола над развиването на обстановката. За страдание, без това няма да може да се мине и опитите Ви да плувате по течението, ще бъдат неудачни. Бъдете доста деликатни в общуването с малко познати хора. Има заплаха да се опитат да Ви манипулират и да Ви употребяват за своите цели. Може да се окаже, че денят е обвързван с нуждата да се вземе комплицирано и нееднозначно решение. Не бързайте! Имате време, с цел да премислите всичко. Макар и със забавяне, само че ще се появят отлични хрумвания...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР