Овен Във вторник Овните ще се сблъскат с трудности в

...
Овен Във вторник Овните ще се сблъскат с трудности в
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 13 април

Овен
Във вторник Овните ще се сблъскат с компликации в любовта. Те ще би трябвало доста бързо да решат дали индивидът, който заема почетното място в сърцето им, заслужава да бъде там. Ще изплуват доста въпроси, на които би трябвало да си отговорят. Възможни са спънки и пререкания с човек, който си разрешава да разяснява любовните им взаимоотношения.
Телец
Телците през днешния ден са решили да бъдат сдържани, що се касае до любовта. Те ще се опитат да не показват възприятията си пред своята половинка. Възможни са известни разочарования на този ден. Не е добра концепция точно през днешния ден да се харчат огромни суми пари, вложени в сантиментални изненади.

Близнаци
Близнаците през днешния ден ще се усещат отпочинали и в подготвеност за всевъзможни еротични занимания със своите половинки. Те ще бъдат толерантни към любимтие си хора и няма да влизат в непотребни разногласия. Днес е подобаващ миг за забременяване на дете.
Рак
Раците усещат известно напрежение в фамилията си и по тази причина е добра концепция да се откъснат за момент от протичащото се на това място и да съберат мислите в главите си. Не е целесъобразно да бързат с обвиняванията, преди да са се уверили, че всичко е по този начин, както наподобява.
Лъв
 ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 12-16 април ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 12-16 април
Овен Седмицата е удобна за основаване на нови познанства. Това ще ви даде доста благоприятни условия в любовта, в случай че търсите нова половинка...
За Лъвовете денят се чака да бъде динамичен и изпълнен с копнежи. Днес ще отделят доста време за фамилията си, само че все пак няма да усетят това успокоение и уют, към които се стремят. Възможен е скандал с половинката.

Дева
За Девите вторник няма да е ден за романтика и занимания. Те имат сериозен проблем, който е нужно час по-скоро да бъде решен. Възможно е всичко това да рефлектира върху положителното им въодушевление и да го помрачи. Не е целесъобразно през днешния ден да харчите спестяванията си за сантиментални пътувания и изненади.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР