Овен В четвъртък Овните са решили да се заемат с

...
Овен В четвъртък Овните са решили да се заемат с
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 8 април

Овен
В четвъртък Овните са решили да се заемат с ново начинание. От известно време насам не се усещат задоволени от себе си. Имат безчет проекти, които чакат да бъдат осъществени. Звездите ги поучават да са по-организирани и да не чакат кой знае какви резултати през цялото време. Нужна им е отмора и време, в което да останат уединено с мислите си.
Телец
Телците през днешния ден са по-амбицирани от всеки път. Те имат сложени цели и нямат никакви планове да се откажат от тях. Днес са възнамерявали да свършат по-голямата част от уговорките си и да блеснат пред шефовете. В персонален проект не се усещат изключително щастливи. Имат финансови усложнения. Според звездите през днешния ден не е ден за съществени вложения.
Близнаци
На представителите на тази зодия през днешния ден ще им липсва самочувствие и убеденост. Нужно е обаче да се активизират и да не помнят за страховете си. Довършете всичко това, което сте почнали и бъдете с гордо вдигната глава. Днес не е уместно да пътувате на дълги дистанции.

Рак
Раците през днешния ден ще се впуснат в сбъдването на една от своите фантазии. Не е целесъобразно през днешния ден да карат. За предпочитане е да употребяват градски превоз или да прекарат по-голямата част от времето си, настанени в домашния уют. Възможно е на вратата да позвънят неканени посетители.
Лъв
Денят ще бъде прочувствен за представителите на зодия Лъв. Ще им се отвори добра опция, която би могла да ги води към постигането на една от задачите им. Не е добре през днешния ден да употребяват тежки храни, както и да пият алкохолни напитки. Замислете се за по-здравословен метод на живот.

Дева
За Девите днешният ден ще бъде непредсказуем и лишен от предпочитание за работа. Ще се усещат преуморени и е целесъобразно да си вземат почивен ден. Не е желателно да бъдат измежду шумни компании и непознати хора.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР