Овен Този вторник бъдете внимателни при боравенето с остри предмети.

...
Овен Този вторник бъдете внимателни при боравенето с остри предмети.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27 ноември

Овен
Този вторник бъдете деликатни при боравенето с остри предмети. Най-добре не шофирайте и не тръгвайте на дълъг път. Отложете значимите срещи.
Телец
Този вторник ще разберете, че дадени връзки ви носят повече негативи, в сравнение с изгоди. Отдалечете се елегантно и не бъдете груби в обясненията си.
Близнаци
Този вторник ще бъде показана не доста приятна истина. Не се обезкуражавайте. Изход има, само че би трябвало да сте мощни, с цел да се насочите в вярната посока.
Рак
Този вторник ще имате своя звезден час в работата. Приемете похвалата със невзискателност. Починете си малко и набележете идната си цел.
Лъв
Този вторник може да извършите неточност в отношението си към някого. Извинението ще свърши работа, само че помислете дали не подценявате и други хора.
Дева
Този вторник не е подобаващ ден за опити. Доверете се на старите и изпитани способи. Внимавайте какво доверявате на хора, които познавате от скоро.
Везни
Този вторник потърсете второ мнение по въпрос, засягащ фамилен проблем. Много е значимо да не пропилявате козовете си на вятъра.
Скорпион
Този вторник може да научите разочароваща информация за ваш другар. Потърсете признаци за подвеждащо държание в предишното и си вземете поука.
Стрелец
Този вторник е сполучлив за пазаруването на дребни дарове за околните ви хора. Заложете на посланието, а не на цената.
Козирог
Този вторник ще намерите от дълго време търсена информация. Засега задръжте потреблението ѝ. Ще има по-удобен миг да се възползвате от това, което знаете.
Водолей
Този вторник ще ви зарадва с опция да увеличите приходите си. Това няма да стане без в допълнение натоварване, тъй че помислете добре преди да приемете.
Риби
Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Бъдете сигурни, че единствено вие знаете кое ви се отразява добре и кое зле.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР