Овен Този петък не вярвайте на слухове. Склонни сте да

...
Овен Този петък не вярвайте на слухове. Склонни сте да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 ноември

Овен
Този петък не вярвайте на клюки. Склонни сте да чувате единствено това, което желаете, само че то не постоянно ви носи изгода.
Телец
Този петък е подобаващ за подобряването на връзките с ваши близки родственици. Това ще ви коства повече време в сравнение с си мислите.
Близнаци
Денят ще ви подскаже решението на значим фамилен въпрос. Не е надалеч времето, когато ще си спомняте с усмивка за случилото се.
Рак
Малка промяна в стила няма да ви навреди. Бъдете по-смели, единствено в случай че сте сигурни в това, че ще може да свикнете бързо.
Лъв
Този петък половинката ви може да е недоволна, само че на вас остава да се досетите за какво. Понякога има такива моменти. Не се предавайте елементарно.
Дева
Денят няма да бъде натоварващ и ще имате време да измислите сантиментална изненада на вашата половинка. Не пропускайте момента.
Везни
Малък спор с колегата ви може да прерасне в нещо по-неприятно. Бъдете толерантни към неговите разбирания.
Скорпион
Очаква ви един ден, изпълнен с доста романтика. Правете проекти самоуверено и не се опасявайте да желаете повече.
Стрелец
Този ден ви е даден за събиране на лаври. Освен това сполучливи ще са всевъзможен тип покупко-продажби, свързани с недвижимо имущество.
Козирог
Внимателно прегледайте изискванията по контракт, който ви следва да сключите през днешния ден. Малка детайлност може да обърка нещата.
Водолей
Не приемайте условия, които не са изяснени до дъно. Освен това не се осланяйте на обещания. Ако интуицията ви подсказва нещо – послушайте я.
Риби
Този петък се пробвайте да се отпуснете и да не се тревожите. Това, от което имате потребност е от пречистване на главата ви от тревожните мисли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР