Овен Този четвъртък може да сте спокойни за финансите си.

...
Овен Този четвъртък може да сте спокойни за финансите си.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 август

Овен
Този четвъртък може да сте спокойни за финансите си. Все отново не прекалявайте с вложенията. Влагайте рационално.
Телец
През този ден вярвайте на личното си мнение и вътрешен глас. Дори всички да са на противоположното мнение, не позволявайте това да повлия на вашето.
Близнаци
Това е ден, в който да се погрижите за себе си и най-много за физическото ви благоденствие. Ако е належащо се посъветвайте с доктор.
Рак
Това е ден, в който ще научите положителни вести. Запазете информацията за себе си и не почивайте на лаврите, които тя ще ви даде.
Лъв
При решаването на длъжностен въпрос потърсете експертно мнение. Понякога имаме потребност от непряк взор върху нещата, с цел да се получи най-трезвата оценка.
Дева
Това е ден, в който може да си починете. Никой няма да ви търси за работа, а и вие не се бутайте. Вечерта измислете нетрадиционно занятие.
Везни
През този ден е допустимо да получите сериозна рецензия. Това не трябва да ви натъжава. Приемете препоръките, само че не позволявайте това да повлияе на самооценката ви.
Скорпион
Този четвъртък дава обещание триумфи във всичко, което е обвързвано със фамилните въпроси. Възползвайте се от шанса си и се наслаждавайте на щастието си.
Стрелец
Днес ще бъдете сюрпризирани от ваш другар. Това ще е урок, който да ви научи, че не трябва да мислите, че нещата или хората са предрешени.
Козирог
Днес поддържайте положителния звук и не влизайте в полемики. Най-важното е да сте в унисон с вашия фамилен сътрудник. Другото се оправя.
Водолей
Това е ден, в който е добре да преосмислите държанието си. Бъдете по-добронамерени. Може да сте сигурни, че приятелите ви ви харесват повече, в сравнение с си мислите.
Риби
Това е ден, в който би трябвало да предприемете сериозна крачка. Отдавна мечтаете, само че не вършиме нищо, с цел да реализирате желанията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР