Овен Този четвъртък може да се почувствате неразбрани. Със сигурност

...
Овен Този четвъртък може да се почувствате неразбрани. Със сигурност
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 ноември

Овен
Този четвъртък може да се почувствате неразбрани. Със сигурност повода не е във вас, само че това няма да промени кой знае какъв брой обстановката.
Телец
Този четвъртък не се опитвайте да изпреварите останалите. Сега бързината няма да ви е от изгода. Наблегнете на качеството и на детайлите.
Близнаци
Този четвъртък е добре да помислите повече за себе си. Сега не прекалявайте с мисълта за другите. Вечерта не правете взаимни отстъпки с желанията си.
Рак
Този четвъртък може да си позволите да сте по-щедри. Обърнете внимание на обичания ви човек, изключително в случай че сте го пренебрегвал напоследък.
Лъв
Днес не подливайте вода на никого. Рано или късно излиза наяве кой какъв е, само че вие може да загубите, в случай че прекомерно доста настоявате това да стане ясно.
Дева
Това е ден, в който да бъдете по-скромни и рационални. Не искайте доста, даже да има предпочитание, няма да може да ви се даде. Прекарайте повече време на открито. 
Везни
През този ден не заемайте свои неща. Висок е риска от загуба на персонални движимости и пари. Бъдете деликатни и помнете къде оставяте нещата си. 
Скорпион
Този четвъртък не преувеличавайте протичащото се. Трябва ви страст, само че дано тя не бъде за сметка на хубавичко ви преценка. Пуснете си филм.
Стрелец
Този четвъртък заложете на безгрижния метод. Оптимизмът ви е необходим за по-лесното приемане на нещата, а и да бъдете добър образец за някого.
Козирог
Този четвъртък може и да не съумеете да приключите, набелязаните задания. Изберете най-важната активност и наблегнете на нея.
Водолей
Този четвъртък може да получите добър късмет за развиване. Не го пропилявайте поради мързел. Сега не може да сте сигурни по кое време още веднъж ще имате тази опция.
Риби
Днес не си обвинявайте за нищо. Каквото и да е станало, то е минало. А вие умеете да извличате поука от случилото се. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР