Овен Toва е най- благоприятното астрологическо време за да бъдете

...
Овен Toва е най- благоприятното астрологическо време за да бъдете
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 5 февруари 2023 г.

Овен
Toва е най- удобното астрологическо време с цел да бъдете точно подобен човек, какъвто сте. И щом това Ви е известно, за какво да не го отпразнувате? Организирайте непланувана авансово колекция за своите другари. И кой може да Ви откаже? И то осбено когато оферирате да се съберете, да си поговорите и да потанцувате, а също така и да се занимавате с още доста приятни неща, като в действителност е постоянно, когато прекарватe вечер у Вас...
Телец
Денят е удобен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съдружници не Ви свързват единствено усеща, само че и общи цели, съдействието ви ще има огромни шансове за триумф. Възможни са затруднения при опитите за свързване с хора от надалеч. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към тези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не един път да Ви оказвали сходни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете ограничения за запазване на здравето и поддържане на положително самочувствие.

Близнаци
Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятъе за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Отмерен и спокоен ден. За триумф в работата ще Ви би трябвало единствено едно - умеене да се концентрирайте на скучна активност, която е еднообразна и не позволява творчество или фикция. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на забавно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви през днешния ден е очевидно безусловно за всички, тъй че няма да останете без внимание даже за секунда. Бъдете деликатни - Вашата „ половинка ” може да ревнува!

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.

Скорпион
Общуването е комплицирана игра, изпълнена с секрети и загадки. В последно време сте обмисляли опцията за загадка среща с някого. Собствената Ви вътрешен глас демонстрира, че това на никого ни наймалко не би навредило. Какво пък, доверете и се! Възможно е всичко това да приключи с връзки, за които по-късно ще можете да разкажете на приятелите си. Ако тези връзки се окажат не толкоз безобидни, по-добре не споменавайте за това никому.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
В хазартните игри през днешния ден доста ще Ви върви. От това може да се възползвате. Поканете своя обичан човек в Увеселителен парк и му спечелете доста, доста меки играчки, колички или балони. Впрочем, може да не се скъпите, а да опитате да играете за пари. Само не забравяйте, че риск да загубите има постоянно - дори и в такива удачни дни.

Водолей
Днес ще Ви се наложи да извършите доста сериозен избор сред работата, образованието и смяна в персоналния живот. Наистина изборът ще е комплициран, само че няма да го извършите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали обичаният човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка... не се знае.

Риби
Време е да се концентрирайте върху работата си: професионалните триумфи дават обещание да бъдат в действителност грандиозни. Днес без особени старания ще оставите обратно съперниците си, ще реализирате смели хрумвания и ще получите това, към което от дълго време сте се стремили. Възможно е приемане на премия за по-рано свършена работа или подписване на съглашение, което единствено по себе си ще значи, че Вашите старания не са отишли на вятъра. Сега по-малко от нормалното сте склонни да отделяте внимание на обкръжаващите, само че все пак прочувственият декор е удобен. За благополучие това няма да бъде възприето като безразличие или пренебрежителност, а към държанието Ви околните ще се отнесат с схващане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР