Овен- Тази събота не се притеснявайте да поискате подкрепа, както

...
Овен- Тази събота не се притеснявайте да поискате подкрепа, както
Коментари Харесай

Нови приятелства и любов през уикенда за тези четири зодии

Овен- Тази събота не се тормозете да поискате поддръжка, както физическа, по този начин и морална. Не мислете кой какъв и дали ще се съгласи. Действайте на момента. Ще се учудите какъв брой другари имате.

Телец- Тази събота е добре да бъдете по-приятелски настроени към околните ви. Не разваляйте почивния си ден. През деня може да съживите остаряло другарство. Ако ви изискат услуга не отхвърляйте, скоро и на вас ще ви се наложи.

Близнаци- Тази събота всичко, което ще ви би трябвало е сдържаност. В думите, в рисковете, в делата, в проектите. За вас е най-добре да сте крепко стъпили на земята и да не очаквате доста. Само по този начин ще се предпазите от разочарования и даже ще сте удовлетворени от полученото.

Рак- Колкото по-малко говорите за това, което вършиме, толкоз повече ще ви спори в реализирането на концепцията ви. Опитайте се да мълчите най-много за бъдещите си проекти. Когато ги споделите силата им понижава.

Лъв -Тази събота ще сте изпълнени със мощ и сила. Много хубаво обаче не е на хубаво и най-добре да си поставите предел на експанзивността си. В противоположен случай силата ви може да ви докара не там, където желаете.

Дева- Тази събота интензивността ви няма да е на равнище и ще ви влече повече към размисъл, колкото към работа. У дома обаче ще чакат друго от вас. Може да облечете мислите си в думи, по този начин ще съумеете да залъжете 1-2 души. В края на деня обаче няма да сте удовлетворени от себе си.

Везни- Тази събота е добре да запазите мнението си за себе си преди да сте наранили някого. Хилядите извинения и пояснения по-късно няма да свършат доста работа. Истината е, че да си замълчите ще е по-малкото зло.

Скорпион -Тази събота не си позволявайте да сте нетърпеливи. Някой ви е подготвил и изненада и може да неуспехите замисленото. Правете се, че нищо не забелязвате, даже да се досещате. Преживяването ще е прелестно при всички положения.

Стрелец -Тази събота човек, който харесвате ще се опита да ви манипулира. Склонни сте да извършите за него повече от колкото заслужава. Заслугата и благосклонността не постоянно са свързани тъй че бъдете умерени.

Козирог- Тази събота сигурно няма да ви е елементарно. Ще ви е мъчно да влезете в релси. Опитайте се да балансирате възприятията в себе си. Не забравяйте, че най-тъмно е тъкмо преди съмване.

Водолей- Тази събота може да стартира с нерешителност във вашите сили. Не се измъчвайте на вятъра. Дори да не знаете какво тъкмо да вършиме опитът и вроденият ви нюх ще ви водят напред. Точно в този момент не би трябвало да се замисляте доста.

Риби -Тази събота ще заслужите хвалба, само че останалите са прекомерно заети, с цел да се досетят и създадат нещо по въпроса. Не се сърдете, а вземете нещата в свои ръце. И без това единствено вие най-добре знаете какво тъкмо желаете, тъй че си направете подарък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР