Овен Тази неделя забравете за всяка лоша мисъл или такава,

...
Овен Тази неделя забравете за всяка лоша мисъл или такава,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 септември

Овен
Тази неделя забравете за всяка неприятна мисъл или такава, обвързвана с работа. Отдайте се на обичано занятие и оптимално се разтоварете.
Телец
През този ден се пазете от излишества. Нямате потребност от нищо повече от това, което имате в този момент. Другото е суетност.
Близнаци

Денят може да ви даде непредвиден късмет за основаването на бизнес. Бъдете по-прозорливи и дайте късмет и на най-невероятната концепция.
Рак
Това е ден за цялостен покой. Не позволявайте на никого да нарушава спокоствието ви и да ви основава дискомфорт.
Лъв
Бъдете сигурни в това, което желаете или по-точно, че щом го желаете е вярно да се случи.
Дева
Денят може да ви изненада с интензивността си. Сега е несъмнено, че ще имате това поле за изява, което толкоз дълго търсихте.
Везни
Денят е подобаващ за покупки, които не са от първа нужда за бита, само че ще зарадват душата ви. Наистина имате потребност от това.
Скорпион
Тази неделя може да бъде по-активна от почивен ден, само че всичко ще е за положително и дава обещание отплата.
Стрелец
Колкото и да не ви се желае и вие вършиме неточности, а от време на време би трябвало и да си ги признавате, че и поправяте.
Козирог
Тази неделя прекарайте по този начин, че да не страдате, че сте имали един изгубен ден. Ако е належащо включете приятелите си в дейностите, които ви предстоят.
Водолей
Денят може да бъде занимателен, в случай че си позволите да вярвате повече в това, че чудесата се случват. Забавлявайте се.
Риби
Денят ще ви изненада с нещо не доста огромно, само че задоволително прелестно, с цел да ви покаже, че от време на време щастието е в дребните неща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР