Овен Седмицата ще ви потопи в най-дълбоките ви и лични

...
Овен Седмицата ще ви потопи в най-дълбоките ви и лични
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 11-17 юни

Овен
Седмицата ще ви потопи в най-дълбоките ви и персонални секрети. Много е значимо да знаете, че може да си позволите да желаете бляновете ви да се осъществят, само че и да различавате действителността от желанията си. На този стадий е добре да бъдете по-предпазливи в дейностите си. След време може да разберете, че някои от желанията ви не ви подхождат и даже ще се чудите по какъв начин е било допустимо да ви хрумне сходно нещо. Освен това най-добре не ги обсъждайте с никого, изключително с половинката си, с цел да не я уплашите с интензивността на възприятията си.
Телец
От началото на тази седмица настава интервал, в който е добре да се разделите с някои ограничавания в живота ви. Опитайте се да извършите това с обмислен риск. Краят на седмицата ще ви предложи предизвикателство, обвързвано с образованието ви. Възможно е да пропадне пътешестване зад граница. Съдбата ще ви компенсира богато за пропуща, тъй че не се ядосвайте доста. Пазете гърлото си и не прекалявайте със студените питиета, изключително в случай че са газирани.
Близнаци
Седмицата стартира с шанса да се освободите от всичко, което ви тежи в живота. Още в понеделник запретнете ръкави и не се колебайте да се разделите с всичко излишно, това което единствено ви товари, само че не води до никакви резултати. Вторник е добре да бъдете по-твърди в отстояването на ползите ви, свързани с висшето обучение или договаряния с чужденци.
Рак
Тази седмица трудностите няма да са малко, само че ще бъдат изцяло преодолими. В понеделник ще би трябвало да мобилизирате оптимално дисциплината си. С напредването на дните ще усещате възходяща потребност от обич. Все още не е настъпило времето за това, тъй че не насилвайте събитията. Скоро ще може да се радвате на своите сантиментални моменти. През почивните дни не пропускайте да мечтаете интензивно.
Лъв
Седмицата може да стартира скучно, според вашите показа, а в действителност ще ви донесе огромна доза успокоение и хладнокръвност. Необходимо е да „ охладите “ страстите си, а не да търсите да ги предизвикате принудително. В противоположен случай вторник може да ви донесе прекомерно огромен остатък от усеща, с които няма да знаете по какъв начин да се справите. В последните дни на интервала може да си подарите къса отпуска край вода.
Дева
Седмицата ще ви подари опцията да поемете по нови пътища. Отдавна го планирате, тъй че няма за какво да се вършиме на сюрпризирани или обезпокоени. Това е време, в което да действате без да се обръщате обратно. Вероятно ще имате някои неприятни диалози, само че сериозните стъпки в живота постоянно са съпроводени от сходни събития. Когато си имаме вяра и Съдбата е на наша страна.
Везни
Колкото повече религия имате в нещата, толкоз по-лесно ще постигнете задачите си, а резултатът ще бъде по-дълготраен. Във вторник и сряда ще ви се наложи да положите повече старания. Сега е значимо да не споделяте концепциите и проектите си, най-много тези от тях, които са свързани с работата ви. В персонален проект не пришпорвайте нещата, с цел да не уплашите колегата си. Има риск и да пропаднат проектите ви за лятото - бъдете търпеливи и толерантни.
Скорпион
Тази седмица отговорностите може да ви отдалечат от колегата ви, по тази причина във втората част на седмицата обърнете повече внимание на общуването с него. Намерете време за сантиментална вечеря и не жалете средства и сили всичко да е като в приказките. През почивните дни планирайте взаимна активност, която да ви сближи и да се почувствате екип. Припомнете си началото на връзката ви и подновете обещанията един към различен.
Стрелец
Началото на седмицата ще ви сблъска с забавни провокации. Най-важното от тях ще е обвързвано с юридически въпроси, а другото с ненадейно изникнало събитие в персоналния ви живот. Не губете и минута време за деяние. Нещата няма да са толкоз страшни, защото във вторник ще получите нужната прочувствена поддръжка, с цел да продължите решително напред. В персонален проект е време да предприемете по-сериозна стъпка в връзките ви. От вас се чака значим отговор.
Козирог
Седмицата е подобаваща за дейни дейности и влагането на малко повече упоритост и благородна експанзия. през първите дни от интервала ще бъдете подкрепяни от нужните хора. В средата на седмицата намалете интензивността и не давайте воля на страстите и възприятията си, изключително в случай че сте в офиса или по време на договаряния. Почивните дни не правете безусловно нищо, с изключение на да разтоварвате мозъка и тялото си.
Водолей
Седмицата ще протече по този начин, както вие желаете, като че ли събитията ще следват вашите фантазии. Използвайте дадената ви опция, с цел да насочите хода на събитията, в мечтаната от вас тенденция. Най-успешни ще сте в дейностите, в които се изисква оптималната вглъбеност, самообладание и дисциплинираност. Най-много сила и самодейност проявете във вторник. Това се отнася, както до работата, по този начин и до персоналния живот. След средата на седмицата отпуснете педала и се концентрирайте върху хубавите неща от всекидневието и създайте нови удоволствия.
Риби
Седмицата може да ви изненада с непредвидено прелъщение, което да внесе промени в персоналния ви живот. Ще би трябвало да приемете, че нещата не постоянно се развиват по метода, по който на нас ни се желае. Упорството ви може да докара до неприятни обстановки. Не си го причинявайте, както на себе си, по този начин и на другите. Най-трудно ще бъде да намерите салдото сред отговорността и удоволствието, само че по този начин ще получите най-хубавото, което заслужавате, тъй че напъните ще си костват!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР