Овен – С помощта на Плутон и тази на вашите

...
Овен – С помощта на Плутон и тази на вашите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – вторник – 18.01.22

Овен – С помощта на Плутон и тази на вашите близки, които ви предизвикват, ще си възвърнете контрола над професионалния живот. Тогава ще бъдете много по-спокойни. Денят обаче не е добър за вложение на пари. Независимо дали става дума за основаване на бизнес или за закупуване на неподвижен парцел, планетарната атмосфера е неподходяща.

Телец – След няколкото разочарования от последните няколко дни, този нов ден дава обещание да бъде доста по-добър, с помощта на пълнолунието във вашия трети дом. Възползвайте се от удобния ден, с цел да се отдадете на обичаните си занимания и занимания.

Близнаци – Пазете се от ненужни разноски. Трябва да управлявате по-добре бюджета си и да избягвате непотребните покупки. Помислете два пъти, преди да купите нещо, ще видите, че в действителност нямате потребност от това!

Рак – Денят ще бъде цялостен с изненади и положителни вести. Вие сте доста въодушевени и изпълнявате задачите, които се изискват от вас, с възторг. Това е добър ден за срещи и събирания в тясна компания. Възможен е сполучлив продан на потребни хрумвания и информация.

Лъв – Днес Лъвовете би трябвало да предпочетат самотата: това ще им помогне да се възстановят, да подобрят здравето си или да спестят персонални запаси. Дори и най-активните и общителни представители на знака би трябвало да понижат външните контакти и умерена физическа интензивност.

Дева – Ще имате добра опция да блеснете в работата. Може би предпочитате да играете на несъмнено, когато става въпрос за вашата работна обстановка. Всичко идва в точното време за всеки, който умее търпеливо да чака.

Везни Подреждането на планетите демонстрира, че ще си прекарате в действителност добре. От страна на фамилията ще цари естетика и успокоение. Това ще бъде моментът да поговорите за доста значими житейски планове, които ще ви разрешат да продължите напред.

Скорпион – Днес не би трябвало да поемате недомислени опасности, като се впускате в вложения, които на пръв взор наподобяват доста печеливши. Не забравяйте, че предпазливостта е майката на сигурността и предпочитайте сигурността пред спекулативните стремежи.

Стрелец – Усеща се въздействието на Нептун и атмосферата към вас е наелектризирана. Опитайте се да не ескалирате обстановката и проявете въздържаност, тъй като можете бързо да се окажете в центъра на евентуално нездравословен спор за вашето бъдещо развиване.

Козирог – Малко напрежения и спорове с обичаните ви хора може да ви накарат да се почувствате леко изтощени. Може да съжалявате за някои думи, изречени от яд. За благополучие, сходно на настинките, това е тип „ заболяване “, което постоянно изчезва с времето.

Водолей – Влиянието на Уран ви дава възприятие на неодобрение, което проявявате с лекост, подпечатана с престиж. Отличавате се с изкуството на капризите и сте изключително сложни за сътрудниците и ухажорите си.

Риби – Марс може да докара до нервност. Родените в трета декада, ще бъдат под въздействието на Нептун и ще би трябвало да удвоят бдителността си, с цел да избегнат конфликтни обстановки с членовете на обкръжението си.

Съветите на Фортуна

Днес има Пълнолуние в символ Рак. В това време е пика на нашата интензивност, както физическа, по този начин и прочувствена. Повишава се чувствителността и прочувствената неустойчивост. Не допускайте да сте захласнати от мисли за паники, проблеми, усложнения. С това няма да помогнете да се позволи казуса. Най-доброто решение е да отклоните мозъка си от това и да започнете да си представяте прелестни, радостни, приятни, радостни неща, които ще ви се случат, откакто нещата се разрешат.

Препоръчва се повече бездейност. Време за отмора от напрегнатите и дейни действия, които са били подхванати в последните няколко дни. Хубаво е всеки, който има опция да почива, да си полежите на дивана, да поспите, да четете книга, да гледате филми, въпреки най-хубавият вид е да сте на разходка на открито.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР