Овен През този ден бъдете внимателни с думите, които употребявате.

...
Овен През този ден бъдете внимателни с думите, които употребявате.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 октомври

Овен
През този ден бъдете деликатни с думите, които употребявате. Представете си, че както имате право да говорите, по този начин имате и правото да помълчите. Няма да загубите.
Телец
Това е ден за огромни каузи и огромни покупки. Всичко, обвързвано с оборудването на къщата през днешния ден ще е сполучливо. Не правете взаимни отстъпки с качеството.
Близнаци
Този четвъртък се обрисува рисков ден. Най-добре не рискувайте в нито една сфера на живота. Заради себе си се пробвайте да бъдете сдържани и дисциплинирани.
Рак
В работата ви през днешния ден ще е по-напрегнато от нормално. За благополучие сте положителни по душа и ще се опитате да помогнете с настроението и оптимизма си на нещастните хора към вас.
Лъв
Днес не ви чака един от най-веселите ви дни. Но вместо да унивате, използвайте момента, с цел да извършите усещане с умеенето си да превърнете мрачната атмосфера във ентусиазъм за положително въодушевление. Именно с това ще се отличите.
Дева
Денят ще е безреден и не допускайте да се загубите в него. Вината не е във вас. Някой различен не е провел нещата. Просто изтърпете да мине денят.
Везни
През този ден ще разберете за сериозен проблем на ваши близки. Нищо не е толкоз зле, колкото наподобява. С малко старания въпросът ще се реши.
Скорпион
Тревожните ви мисли през днешния ден ще са ви от изгода. Ще се концентрирайте върху проекти за справяне в сериозни обстановки, което всеки рационален човек, от време на време би трябвало да направи.
Стрелец
Дисциплина и сдържаност. Това са качествата, които би трябвало да притежавате през днешния ден. Околните са прекомерно изнервени, с цел да им се пречкате и заставате на мушката.
Козирог
Този четвъртък дръжте главата високо изправена. В ден като днешния това е най-удачното държание. Може да ви помислят за непукист, само че дано това не ви тревожи.
Водолей
Не позволявайте да ви попречат в активността, която сте почнали. Завистници може да се опитат да ви отклонят от основната ви цел.
Риби
Днес ще имате задоволително забавни занимания. Не оставайте без работа, тъй като ще е тъпо да погубите силата си в бездействие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР