Овен - Петица чашиРазочарованиеСамота, страдание и мъка ви обземат през

...
Овен - Петица чашиРазочарованиеСамота, страдание и мъка ви обземат през
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп от 25 септември до 1 октомври

Овен - Петица чаши
Разочарование

Самота, страдалчество и тъга ви обземат през този интервал. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате отчаяние и съжалявате за вашите неосъществени фантазии. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят изцяло. Вземете си отпуска, отидете на място, което ви зарежда с сила и се чувствате добре.
Телец - Петица жезли
Поражение

Пълно комплициране. Усилията ви са безредни. Силната конкуренция прави битката яростна. Губите надзор под въздействие на напрежението. Нереализираните стремежи пораждат катаклизми и спорове. Преценявате отначало вашите способи и търсите метод. Оставате правилни на идеята и се учите от грешките си. Трябва деликатно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите сили право към задачата. Иначе ви следва цялостно проваляне на всички фронтове.
Близнаци - Петица камъни
Материални компликации

Борите се да съхраните духа си, да останете на повърхността. Изчерпали сте всички запаси, към този момент усещате неналичието на пари и сила. Преживявате уединен стадий от живота си. Чувствате се изоставени, жадувате за препоръки. Предстоят ви краткотрайни усложнения и беднотия. Налага се да се приспособите към изменящата се обстановка.
Рак - Тройка мечове
Траур

Разочарование, противоречие, съревнование. Унили сте в резултат на хода на нещата към вас. Всичко наподобява тъжно, нерадостно и тъмно. Емоционално сте сринати, изпитвате болежка, тъга и тъга. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани от вътрешната страна. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или непосредствен човек.
Лъв - Асо чаши
Емоция

Началото на един създаващ възприятието на пълноценност план или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна идея. Добра воля и божествено ентусиазъм, плодовитост и работливост, благополучие и обилие, удовлетворение и наслада са възприятията, които ще ви водят през този интервал. Следвайте призванието си и проявете схватливост към висшите равнища на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в предишното.
Дева – Жрецът
Традиция

През този интервал ще имате опция да покажете лидерските си качества. Придържайте се прецизно към традициите, въпреки и те да са отживели времето си. Спазвайте прецизно всички процедури, в случай че заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето знание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена обстановка. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и знания в интерес на близките. За доста от вас интервалът е подобаващ за нова връзка или сватба.
Везни - Тройка камъни
Работа

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни полезности ще придобият особена мощ за вас.

Ще откриете другарство и съгласие даже там, където сте имали подозрения. Пътят е открит пред вас, с цел да поставите ново начало и да реализирате концепциите си. Прекрасен интервал за другарство със фамилията, родители и близки.
Скорпион - Шестица чаши
Щастие

Свършената работа ви дава отлично възприятие на задоволство. Изплуват мемоари от щастливото минало. Старите познанства и другарства ви носят изгода и в този момент. Взорът ви е насочен към бъдещето и новите инициативи. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за триумф се материализира в на практика резултати.
Стрелец - Десетка жезли
Угнетение

Поемате прекомерно доста отговорности и изключителни задължения. Чувствате голям душевен напън върху себе си. Самоограничавате се и действате под опциите си. Чувствате се като че ли сте в невъзможност. Не се тормозете, пред вас следва огромен триумф.
Козирог - Баща на жезлите
Интелект

Ще имате голям брой хрумвания, само че те ще бъдат безредни и няма да можете да изберете към коя тъкмо да се насочите. Имайте поради, че прекомерното количество информация може по-скоро да ви натовари и обремени, в сравнение с да ви даде ясна тенденция. За хората на изкуството и предприемачите следва прелестен интервал, изпълнен с доста нови хрумвания и реализация на планове.
Водолей - Осмица жезли
Скорост

Началото на премеждие, което слага на тестване вашите качества. Период на пътувания, опция за прогрес и напредък. Имате опция да се докажете. Събитията към вас се развиват с голяма скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви дава добра прокоба.
Риби - Шестица мечове
Наука

Предстои ви първата стъпка в незнайна посока. Правите самоуверен опит за възстановяване на сегашната обстановка, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на всекидневието, избягвате някаква заплаха. Необходимо е да положите повече старания, само че напредъкът е почнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този интервал ще пътуват в чужбина или по вода.

Маг Розали, " "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР