Овен Перфектен ден за манифестиране и превръщане на мечтите в

...
Овен Перфектен ден за манифестиране и превръщане на мечтите в
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 24 ЮЛИ

Овен

Перфектен ден за манифестиране и преобразяване на фантазиите в цели. Направете лист и започнете всяко едно нещо с слагане на крайни точки.

Телец

В гласа ви през днешния ден има магия, телци. Всяка ваша дума е способна да мести планини и да кара хората да хвърчат за вас. Не злоупотребявайте с това.

Близнаци

Днес сте по-поетични от нормално, близнаци и се носите повече от нормално над нещата на вашия сантиментален облак. Е, събота е. Какъв по-подходящ ден за това?



Рак

Имали сте някакви високи упования за днешния ден, само че те няма да бъдат покрити по всички параграфи. Все отново не унивайте - втората половина на деня ще бъде надалеч по-вълнуваща.

Лъв

Обръщайте внимание на известията на вселената през днешния ден, те ви заобикалят на всички места и слушайте интуицията си. Тя е вашият най-хубав консултант.

Дева

Днес си позволявате да се отпуснете и да се подхлъзнете във утопичен свят. Ако това ще ви помогне да си починете, насладете му се изцяло.

Везни

Успявате да набележите много по-конкретни и мощни цели в работен проект през днешния ден, везни. Ако поддържате сериозността си ще пожънете огромни триумфи от тях.

Скорпион

Останете си у дома през днешния ден, скорпиони. Имате потребност от малко самотност и сериал или хубава книга. Не е нужно всеки летен ден да е обвързван с лудуване.



Стрелец

Изпълнени сте с сила и тя бушува във вас, търсейки канализатор. Всяка връзка ще ви се получава, обратно на обстоятелството, че не ви свърта на едно място.

Козирог

Отдайте се на капацитета си, козирози. Днес е съвършен ден да догоните фантазиите си и да започнете всички тези неща, за които не ви доближава храброст.

Водолей

Отделете време на тялото си през днешния ден, водолеи. Тичайте в парка, отидете на разходка в планината, правете йога - каквото и да е, просто през днешния ден дано тялото ви е в центъра.

Риби

Намерете кой е вашият най-хубав способ за терапия и го практикувайте през целия ден. Имате потребност да попишете, порисувате или просто да медитирате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР