Овен Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате

...
Овен Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 13 август 2023 г.

Овен
Отлично време за другарство и къси пътувания. Ако имате опция, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и положително въодушевление ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е мъчно оперативно да се договорите с сътрудниците по бизнес, да преминете тест, изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят основава прелестни условия за литературно-художествена работа, а също и за разнообразни механически интервенции и работа с текстове (като да вземем за пример поправяне, редактиране, оптимизиране).
Телец
Денят е подобаващ за изграждане на проекти за бъдещето. Днес у Вас ще се появят нови хрумвания, всързани с задачите Ви и за това ще Ви помогне обичания човек. В своите решения и действия ще бъдете оптимисти и ще се надявате на най- положителни резултати. Времето е удобно за срещи, включително и сантиментални, за конференции и презентации. В деловата сфера са вероятни недомлъвки с началството.

Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви чака...

Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв
Макар че Лъвовете се славят със своята смелост, през днешния ден бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, защото Ви предстоят доста по-сериозни неша, в сравнение с разправиите с ревностния любим. Ще се сблъскате с невероятни условия, насоки, недоумение и неточности, а всичко това може да докара до проблеми с връзките Ви с хората – сантиментални, нереален или професионални. Няма да е елементарно, та по тази причина започвайте да действате, до момента в който е време.

Дева
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.

Везни
Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е необикновено - прекомерно. Всъщност, любовта и разсъдъка не се съчетават изключително, и по тази причина Вашата половинка няма да бъде във екстаз от измененията, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си въпреки и капчица от своето всекидневно безумие...

Скорпион
През този ден би трябвало да постъпите с Вашия обичан човек по този начин, както бихте желали той да постъпва с Вас. Разбира се, в случай че му подарите букет цветя, бе бива да очаквате същия букет и от него, само че на ответен знак на внимание изцяло може да разчитате.

Стрелец
Ако сте заинтересувани от издигане в службата, ставайте по-рано и по този начин няма да изпуснете удачния късмет в тази сфера. В течение на деня внезапно ще нарастне стремежът Ви към автентичност и за другарство със съидейници. Всякакви, дори и най-необичайните връзки ще бъдат сполучливи и надеждни, в случай че са завършени публично и се явяват законни. Не са изключени непредвидени парични разноски, както и непредвидени фамилни и настоятелен затруднения.

Козирог
Просто с неспокойствие очаквате довечера, не е ли по този начин? Какво пък, за това имате всички учредения, изключително като се има поради, че утрото и денят ще бъдат доста забързани. Направете всичко належащо, с цел да извършите своите отговорности към другите, само че запазете и малко сила, с цел да извършите и отговорностите си към себе си. Нали знаете, какво се приказва за тези, които единствено работят и работят, а в никакъв случай не почиват?...

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Отдавна е към този момент време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя дрешник и помислете за частичната му смяна. Какво неприятно би имало, в случай че се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во от ден на ден се приближава към естественото, само че това напълно не значи, че всичко е минало. Неприятен проблем може да скапе настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте - може би повода е във Вашето омаловажаване на казуса. Днешният ден не дава обещание нещо свръхнеобичайно, в случай че не се опитате да си го осигурите благодарение на интензивно търсене на завършения. Днес са вероятни кратни пътувания с делова или персонална цел. Днес обстановката напълно не е оптимална във връзка с парични средства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР