Овен Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате

...
Овен Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате
Коментари Харесай

Риби: Физическите трудности ще се окажат по-сериозни, отколкото сте очаквали

Овен
Отлично време за другарство и къси пътувания. Ако имате опция, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и положително въодушевление ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е мъчно оперативно да се договорите с сътрудниците по бизнес, да преминете тест, изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят основава прелестни условия за литературно-художествена работа, а също и за разнообразни механически интервенции и работа с текстове (като да вземем за пример поправяне, редактиране, оптимизиране). 
 
Телец
Днес доверието ще стане препъни-камъкв връзките Ви с обичания човек. Имено заради неговото неявяване сред Вас може да зародят доста горещи разногласия, които могат да повлекат след себе си повече от неприятни последици. Постарайте се да вярвате и дайте опция да повярват и във Вас.

Близнаци
Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак
Днес Вашият обичан човек интензивно ще подлага на критика всичко това, за което ще му разказвате, което, абсолютно, няма да се окаже за Вас радостно събитие. Само че в неговата рецензия може да се откри и зрънце здрав смисъл, което може да докара до висококачествени и значими резултати.

Лъв
След като напоследък сте се трудили доста старателно и сте решавали проблемите на другите, в този момент Ви се желае да понамалите темпото и да си отдъхнете, както би трябвало. Репутацията Ви на човек, който постоянно знае какво прави, е необятно известна, та по тази причина в никакъв случай няма да чувствате липса на добра компания. Единственото терзание, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, само че това не е неволя, за която може да Ви се съчувства.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се концентрира върху този или оня развой, защото непрестанно ще го отвличат радостни, или в противен случай - безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да се изпарите от неговите стремежи въпреки и за един ден.

Везни
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска, да тества върху Вас интелигентен съвет, който е прочел в интелигентна брошура, или е чул от интелигентен човек. Желанието му е похвално, само че на Вас може да не Ви хареса ролята на опитно зайче. Звездите Ви поучават, да понесете тестването философски, а след това сами да прочетете умната брошура.

Скорпион
През този ден е редно да си спомните, че Вашият обичан човек, каквато и устойчивост да има, не е стоманен, и в един миг също може да се „ пречупи ”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и правилен бранител. Това значи, че през днешния ден мощният би трябвало да бъдете Вие, с цел да може той най-малко малко да си отдъхне и да се възвърне.

Стрелец
Убедете се в това, че тъкмо знете, къде звършва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.

Козирог
Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!

Водолей
Днес може да подарите на своя обичан човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом...

Риби
Физическите компликации ще се окажат по-сериозни, в сравнение с сте очаквали, а това ще Ви накара да преразгледате някои цели, които сте си сложили във връзка със здравето си. Не предявявайте пред себе си нереалистични условия. Поставяйте си реалистични задания и преодолявайте набелязания път крачка по крачка, увеличавайки увереността в себе си и запазвайки позитивното си отношение към по-значителните върхове, които ще се наложи да покорите по-късно. Оценете ситуацията и действайте съответстващо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР