Овен Обсъждането на сексуалния ви живот с половинката може да

...
Овен Обсъждането на сексуалния ви живот с половинката може да
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 11 НОЕМВРИ

Овен

Обсъждането на половия ви живот с половинката може да ви остави разочаровани. Разбира се това не значи, че би трябвало да премълчавате. За благополучие всяко утежняване на връзката ще минава бързо. 

Телец

Ако до момента сте задържали в себе си своите мечти и пристрастености е време да преосмислите позицията си. Това се отнася и като цяло за връзката ви. Не се опасявайте да желаете, да получавате отговори. 



Близнаци

Социалният ви живот ще е динамичен и постоянно ще ви изкарва отвън зоната на комфорт, само че в позитивна посока. Сега е идеалното време да преследвате общите ви цели. Имате цялата сила да го сторите, по тази причина се възползвайте.

Рак

Ще започнете да се чувствате по този начин, като че ли най-накрая се събуждате, грабвате живота и всичките му благоприятни условия. В резултат на това ще се възползвате от събитията, които ви се случват. Тази смяна и храброст ще се отрази и на любовния ви живот.

Лъв

Ще се насладите на съвършената композиция от сантиментална непоклатимост и безредици през днешния ден. Това ще ви изведе от зоната ви на комфорт и ще ви помогне да се свържете още повече с обичания човек. 

Дева

През тази седмица ще внесете повече многообразие в любовния ви живот. Венера се движи през вашия осми дом, който е част от вашата графика, обвързвана със взаимни финанси, само че и дълбоки, прочувствени и полови връзки.

Венера ще бъде в допълнение подтиквана в събота с помощта на връзката й с Уран, планетата на нетрадиционното неспокойствие. С обичания човек може да се отдадете на най-дълбоките си стремежи.

Везни

Ще откриете метод да предадете своите хрумвания на половинката си. Той или тя сигурно ще преоткрие друга ваша страна, ще забележи потенциала ви.

Скорпион
 ТОВА е зодията, която ще открие огромната си обич тази седмица ТОВА е зодията, която ще открие огромната си обич тази седмица
Любовта е това нещо, без което никой от нас не може да живее пълноценно и щастливо. Ако обич не изпълва сърцата ни, те ще са празни и...

Разочарование може да настъпи в любовта за обвързаните скорпиони. То ще бъде подбудено от различия, свързани с финанси. Вашата половинка може да желае да направи инвестиция, за която вие ще изкажете вашето противоречие.

Стрелец

Ако се намирате във връзка, може би ще се почувствате като в застой. Дали не сте прекомерно внимателни и по тази причина не продължавате да се движите напред в любовта? 

Козирог

Днес ще бъдете в допълнение стимулирани да извършите връзката с половинката ви по-сигурна. Но пътят към постигането на тази естетика няма да е толкоз елементарен. Трябва да има взаимни отстъпки и от двете страни. 
 3 зодии, които ще изтеглят печеливш билет тази седмица 3 зодии, които ще изтеглят печеливш билет тази седмица
Да, тази седмица 3 ще бъдат зодиите, които в действителност си коства да пробват своя шанс. Звездите им подсигуряват солидни облаги, които дор...

Водолей

Някой може да се опита да наруши ново другарство или връзката ви. Това освен ще ви разочарова мощно, само че може да ви накара да сложите завършек на другарството ви.



Риби

Тъй като сте неустоими, в този момент може да се възползвате от опцията за нова обич и преследването на вашите ползи. Обвързаните Риби ще открият нови любовни пристрастености с обичания човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР