Овен Някои от обвързаните представители на зодията ще вземат важно

...
Овен Някои от обвързаните представители на зодията ще вземат важно
Коментари Харесай

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 август - 2 септември

Овен
Някои от обвързаните представители на зодията ще вземат значимо решение, обвързвано със закупуването на нов дом. Възможно е, в случай че към този момент живеете дружно, просто да решите да извършите някои козметични промени в дома.
Телец
През последната седмица на август ще ви бъде елементарно да вземете общи решения с колегата. Двамата гледате в една посока, в едни полезности, когато става въпрос за общото ви благоденствие.
Близнаци
Трансформираща седмица в любовен проект за обвързаните Близнаци. Ако през последните дни сте имали някакви различия, това ще се промени. Ще започнете да откривате нови и все позитивни черти в другия и това ще ви сближи още повече.
Рак
Любовта е във въздуха тази седмица! Ако се чувствате самотни, направете приоритет любовния си живот и звездите ще ви изненадат с една вълнуваща в полово отношение седмица.
Лъв
Обвързаните Лъвове ще прекарат повече време дружно с обичания човек. Дайте независимост на желанията и въображението си. Подарете си невероятни моменти на уединение.
Дева
Ако неотдавна се срещате с някого и взаимоотношенията ви не се развиват, помислете дали има смисъл да продължавате да влагате време и сила в тях. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се радват на естетика.

Везни
През тази седмица ще се радвате на голямата поддръжка на обичания човек, изключително в случай че желаете да извършите промени, свързани с кариерата ви. Няма да имате терзания, че той или тя ревнуват от триумфите ви, в противен случай.
Скорпион
Вашата прелест няма да остане незабелязана. В резултат вие и половинката ви ще имате опцията да се насладите на невероятни мигове дружно. Не единствено физически ще сте привлечени един към различен, само че и на духовно равнище.
Стрелец
Предстои ви седмица, в която ще може да споделите вашите най-силни стремежи с обичания човек. Възможно е да си мислите, че някои от тях са табу, само че грешите. В реалност, шерването ще укрепи вашата фамилиарност и доверие.
Козирог
Възползвайте се от момента за повече романтика и гладка връзка с половинката. В средата на седмицата вие и половинката ви ще сбъднете една ваша фантазия. Сега е моментът да въведете и някои промени, които от дълго време планирате.
Водолей
Някои от представителите на зодия Водолей ги чака офис романтика. Възможно е да имате загадка връзка, която ще желаете да разкриете пред вашите сътрудници и шефа. Ако е по този начин, очаквайте поддръжка от всички.
Риби
Някои от вас ще пътуват и ще учат нови места, други ще създадат огромни крачки във взаимоотношенията с половинката. Ще се преоткриете на духовно равнище и ще научите доста един за различен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР