Овен На Вашия любим човек днес няма да е достатъчно

...
Овен На Вашия любим човек днес няма да е достатъчно
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден няма да е задоволително Вашата компания. Вие ще бъдете заети с някаква друга работа и няма да имате опция да разговаряте с него толкоз, колкото му е належащо. Затова бъдете подготвени за обиди от друг темперамент и огромно недоумение от негова страна.

Телец
Готови сте за нововъведения и за промени в живота. Подходящото въодушевление ще Ви помогне да постигнете триумфи бързо и без непотребни старания. Денят е доста подобаващ. За да застанете на чело на колектив от съидейници: способни сте да водите хората след себе си и да ги вдъхновявате за деяние. Много радостни да се срещанат с Вас ще бъдат остарели другари или родственици, които от дълго време не сте виждали. Подходящ ден за възобновяване или подсилване на връзките, както и за оправяне на връзките след счепкване. Нито на работата, нито в къщи, престижът Ви се подлага на подозрение.

Близнаци
Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.

Рак
Денят освен ще бъде не неприятен за Вас, а дори в дреболиите ще Ви върви. За обилни мероприятия събитията няма да са по този начин удобни, само че пък ще имате опция да поотложите по-важните неща. Без изпитание ще получите помощ и поддръжка освен от околните си хора, само че и от напълно скорошни познати. Жизненият Ви капацитет е висок и самочувствието Ви ще бъде доста положително. Втората половина на деня е уместно време за покупки и няма да зародят проблеми с вярното потребление на наличните средства.

Лъв
Не очаквайте през днешния ден от своя обичан човек градивни рецензии и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на недостатъци. Всъщност, от това не би трябвало да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може ненадейно да се случи. В живота постоянно има място за знамение.

Дева
Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било активност, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, подготвени да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако заради своята младост или недовиждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте доста с хората. Дори и най- положителните Ви пориви, ще бъдат грубо осмени.

Водолей
Много деликатно би трябвало да се отнасяте през днешния ден към общото имущество с Вашия обичан човек. Даже е желателно да вършиме това даже и по-внимателно от него. Всяка немарливост ще стане мотив за упреци от негова страна, а това значи, и за вероятни кавги, които в този момент напълно не са Ви нужни.

Риби
Днес би трябвало да удивите своя обичан човек с кулинарните си качества. Пригответе нещо вкусно, та въпреки и то да се назовава с баналната думичка „ сандвич ”. Много е значима фантазията и извънредно смесените съставки. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР