Овен Kaрате се едва ли не с всички, в които

...
Овен Kaрате се едва ли не с всички, в които
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 април: Тежка ще е съдбата на три зодии днес

Овен
Kaрате се надали не с всички, в които разговаряте, въпреки че не желаете да се случи нищо сходно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жадност за другарство Ви тласка към нови контакти, тъй че денят безусловно ще се състои от огромни и дребни спорове, пререкания и недоразумения. Имате потребност от най-малко няколко часа, които да прекарате уединено със себе си, с цел да разберете дори не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за непознатите отрицателни страсти. Разходка в парка към обяд може да стане чудесно лекарство от доста неприятности.

Телец
Ако през днешния ден Вашият обичан човек нещо не е на кеф, не би трябвало да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са изтощени не по-малко от Вас, след станалите събития, тъй че дайте на своя сътрудник време, да пристигна на себе си. Последиците от бурното другарство дълго ще припомнят за себе си. Това, което е най-добре да извършите е, да останете в къщи дружно с обичания човек, или с някой непосредствен другар. Ако желаете напълно да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци
Днес на Вашият обичан човек няма да се наложи дълго да Ви уговаря с цел да прекарате деня в неговата компания. И на Вас таман това доста ще Ви се желае, и по тази причина няма да имате нито сили, нито предпочитание да откажете от такава прелестна вероятност. Дори и да бихте го поискали, отново не може да се получи.

Рак
През този ден за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се убеди в това, че всичко при вас е хубаво, вярно, и се стремите към бъдещето със същия интензитет, както преди. На него все ще му се коства, че нещо неуловимо се е трансформирало и в този момент тласка нещата на назад.

Лъв
През този ден се постарайте да отделите на персоналния си живот колкото се може повече време и сили. Това, несъмнено, напълно няма да бъде елементарно, само че пък Вашият обичан човек напълно ще оцени старанията Ви. Ако още не се е появил в живота Ви, и през днешния ден това може да стане.

Дева
Днес шанса ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от деянията на малко значими, само че приятни дреболии. Със своя възторг Вие сте в положение да болестите огромен брой хора. Ако съумеете и да ги накарате да насочат напъните си в едно русло, ще свършите огромна работа!

Везни
Има възможност да се наложи много огромна част от деня да употребите за неща, които са безусловно безинтересни и извънредно неперспективни. Наистина, ще получите някакъв потребен опит и това е единственото, което може да определите като положително събитие. Може да се скапват връзките Ви с сътрудниците и управлението, а хора, към които сте се отнасяли с почитание и благосклонности, ще се покажат от неприятната си страна. Вечерта ще бъде несравнимо по-приятно и сполучливо време. Това може да Ви донесе неподправена наслада и срещи, които да Ви повдигат настроението.

Скорпион
Агресивен човек е хвърлил око на забележителна част от Вашата територия и по тази причина когато се приближи, би трябвало да покажете самостоятелност и борбеност. В своята безогледна битка за власт той нормално се управлява от злоба и по тази причина е по-добре да бъдете самостоятелни, в сравнение с наплашени. За безпокойствие няма причина, защото никой не може в този момент да Ви смъкна от Вашето седмо небе, колкото и да се стреми да го направи. На своя страна имате доста могъщи съдружници – хора, които Ви желаят триумф. Няма защо да се вълнувате.

Стрелец
Днешният ден е скучноват: ще Ви донесе доста работа и грижи, само че по никакъв метод няма да Ви даде опция за изява. Ще се наложи да полагате старания за това, което не е доста перспективно, и дори не е забавно. Ще се сърдите и ще се карате с тези, които се появят пред очите Ви. Ако изкажете своето неодобрение пред хора, имащи отношение към позицията Ви в обществото, рискувате да си донесете неприятности, а и да си спечелите врагове. И за околните Ви ще е мъчно да се схванат с Вас, само че въпреки всичко ще се появи човек, който ще откри път към Вашето сърце. Не упорствайте в своите заблуди, а проявете най-малко малко мекота и примирителност, както по този метод ще облекчите и себе си.

Козирог
През този ден със злоба ще наблюдавате обичаните хора на своите близки другари. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя обичан човек. Само че при Вас това не е в интерес на последния. Впрочем, не е изключено Вашите другари също да Ви завиждат - те познават минусите на своите обичани по-добре от Вас.

Водолей
Вроденият Ви интерес към опитите, оптимизация на процесите и прогресивните трендове, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на към този момент познати неща: да вземем за пример, да възобновите работата си над от дълго време забравена концепция. Само че фокусът на Вашето внимание последователно ще се измества в посока на по-перспективни посоки, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен късмет да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната обстановка.

Риби
Обаянието Ви през днешния ден ще бъде най-хубавият Ви метод за реализиране на мечтаното. Смело започвайте диалози и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, намерете индивида, чиято стремителност и рязкост Ви нервира или плаши, и пробвайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас по този начин, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате доста общи неща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР