Овен Към изпълнението на всяка задача трябва да проявите особена

...
Овен Към изпълнението на всяка задача трябва да проявите особена
Коментари Харесай

Хороскоп за петък /27.04.2018г./

Овен
Към осъществяването на всяка задача би трябвало да деянията особена точност. Обръщайте по-голямо внимание на дребните елементи. Именно те могат да станат най-важни и да окажат решаващо внимание на работния развой. Препоръчва се деликатно да боравите с всички принадлежности, а също и с програмното поръчителство, приборите ( включително и битовите), медикаментите и химическите субстанции. Не са изключени бурни разногласия с хора от надалеч, изключително в случай че това са Ваши сътрудници или хора, които Ви вършат някакви услуги.

Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
През този ден Вашия обичан човек ще се прояви в непредвидена за Вас светлина, а и ще се наложи да преразгледате своето отношение към него. Резултатите от равносметката може да се окажат напълно непредсказуеми и по тази причина бъдете подготвени за всевъзможен излаз от събитието...

Рак
Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се желае от Вас през днешния ден е, да запазите в рамките на естественото положително въодушевление, и да не пречите на искащите да вземат решение своите проблеми. Вероятни са непредвидени сполучливи съвпадения. Не е изключено съвсем отлично стичане на събитията, което ще Ви даде опция да реализирате цели, които сте си сложили от дълго време. Денят е доста подобаващ и за контролиране на фамилните различия и решение на всевъзможни въпроси, включително и имуществени. Радвате се на доста огромен престиж и дори представители на по-възрастното потомство драговолно ще се вслушват във Вашето мнение.

Лъв
При Лъвовете е допустимо не всичко да бъде наред с вътрешната настройка, а това през днешния ден има заплаха съществено да скапе освен Вашето въодушевление, а и това на Вашите близки. Както постоянно ще Ви оказват помощ фамилията и хората от близкото Ви обграждане. Половинката в фамилията ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един напълно нов проблем, а вечерта като че ли всичко ще вземе с ръка!

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Дори и в целия свят да се чудят, по какъв начин да излязат и да се разходят, ясно е, че Вие не споделяте тяхното предпочитание. Собственият Ви дом и компанията на нужния човек, дружно с всички атрибути, нужни за хубава вечер, ще Ви устроят изцяло. Освен това имате нещо, което желаете да споделите, само че единствено с доста близки хора. Заедно със своя обичан човек или с правилен другар, ще прекарате прелестно вечерта. А и те желаят да узнаят, какво към момента криете...

Стрелец
Както е известно, животът е серия от продължителни ваканции, които ни е провървяло да прекараме с стеснен брой деликатно защити, подобаващи спътници. Това са наши другари, родственици и защити непознати, които не се задържат дълго в тази категория. Предстои Ви през днешния ден среща с нов и незабравим човек, който ще изиска да се причисли към Вас в идващия нов сектор от Вашия път. Готови ли сте за такова нещо?

Козирог
За Вас денят няма да бъде доста сполучлив, само че пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви поучават да го прекарате в обкръжениети на своите близки, подготвени да споделят Вашите грижи и паники, да Ви изричат своята поддръжка, или просто да споделят Вашите забавни занимания. Нужна Ви е приятна компания, защото когато сте уединено със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е уместно за неприбързани диалози, кулинарни опити, дребни домашми работи, или просто за мързелуване.

Водолей
Заслужава си да си спомните за дребните неща и второстепенните задания, за решавнето на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо доста, само че не по този начин стои въпроса с решаването на неголеми планове. Вероятно е превъзмогването на фамилните недоразумения и сливане на напъните за реализиране на общи цели. Недоволството един от различен ще премине на втори проект, а доста искания ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко.

Риби
Днес би трябвало да поставите внезапна граница сред дружбата и любовта, и никога да не я престъпвате, даже и на моменти доста да Ви се желае... Все отново приятелят си е другар, а обичаният - обичан, и този статус и понятия не би трябвало да смесвате. Нищо положително не би се получило от сходна комбинация!/lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР