Овен Използвайте днешния ден за делови и творчески срещи. Много

...
Овен Използвайте днешния ден за делови и творчески срещи. Много
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 11 ОКТОМВРИ

Овен

Използвайте днешния ден за настоятелен и креативен срещи. Много сте безапелационни и магнетични и ще постигнете задачите си.



Телец

Пазете се от недоброжелатели и не предприемайте ходове под непознато давление. Съществува риск от измами и провокации. Сьпричастни сте с проблемите на другите, само че помислете и за себе си.

Близнаци

Днес ще бъдете много гневни, което в множеството случаи се свързва с настоятелен проблеми. Нова обстановка или ненадейно зародили проблеми ще се трансфорат в предмет на изчерпателен размисъл.

Рак

Днес можете да си извършите профилактичен обзор. Степенувайте дилемите си по значимост, с цел да не пропуснете нещо значимо. Приятна вест ще ви зареди с сила и оптимизъм. 

Лъв

Новини и събития ще ви донесат нерешителност или стрес. Събитията ще засягат ваши близки роднини от други обитаеми места или такива, които са на път.

Дева

Днес мнозина от зодията не са проведени по най-хубавия метод за деловата си активност. Причините за това са персонални. Не е изключено да се наложи разлъка с човек от обкръжението ви.

Везни

Възможно е ненадейно да ви провърви в нещо, победа в конкурс или ново партньорство. Вечерта избягвайте мероприятия и по-добре прекарайте времето си вкъщи.

Скорпион
 Какъв е шефът, с който си имате работа, съгласно неговата зодия? Какъв е шефът, с който си имате работа, съгласно неговата зодия?
ОВЕН Не искайте покачване С началник Овен всеки ден потегляте не за работа, а за война. Хората от тази зодия не стават началници с връзки...

Чакат ви непредвидени пречки при осъществяването на значим ангажимент, само че с повече самообладание и такт ще съумеете да ги преодолеете. Действайте доста внимателно.

Стрелец

Днес ще се визиите добре на изявление за работа или другаде, на която ще ви виждат. Доброто ви въодушевление ще господства над общото.

Козирог

Повечето от вас през днешния ден прибързват и позволяват неточности. Така ще стигнете до загуби. 
 Кои са вашите най-хубави другари съгласно зодията ви? Кои са вашите най-хубави другари съгласно зодията ви?
Овен Овенът се схваща добре с другите огнени знаци. Въздушните разпалват огъня в него и постоянно, в случай че са от противоположния пол, не оста...

Водолей

Днес би трябвало да мислите малко повече преди да вършиме, каквото сте решили. На работното си място действайте деликатно и не се конфронтирайте.



Риби

Денят е значим за вас. Ако всичко е както би трябвало, през днешния ден ще поставите начало на промени в деловия си живот. Ще имате проекти и за персоналния си живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР