Овен Иска да намери някого, с когото не е нужно

...
Овен Иска да намери някого, с когото не е нужно
Коментари Харесай

Типът партньор, от който наистина се нуждаете, въз основа на зодията ви

Овен
Иска да откри някого, с който не е нужно да се занимава непрестанно. Овните усещат връзката като очакване, с което непрестанно би трябвало да живеят, само че те не постоянно са мощни и имат потребност от някой, който да разбере това.
Телец
Иска някой, който знае, че ще остане и постоянно ще бъде до него, без значение защо. Телците се нуждаят от някой, за който могат да бъдат сигурни, че ще бъде до тях, в случай че се случи нещо.
Близнаци
Иска някого, който да се смее с него и непрекъснато да е до него, някой трогателен и занимателен с възприятие за комизъм.
Рак
Иска някого, който да го вдигне, когато пада, и в никакъв случай да не го съди за страстите му. Раците са задоволително смели, с цел да ги покажат и това не би трябвало да се приема за уязвимост.
Лъв
Някой, който ще бъде до него, даже когато е сърдит и които ще му каже какъв брой доста го цени. Само тъй като Лъвът наподобява убеден, не значи, че в действителност се усеща по този начин от вътрешната страна.
Дева
Нуждае се от някой, който демонстрира силата си, някой, който го учи, че не е нужно да бъде толкоз свенлив или предпазен от самото начало и които би желал да му покаже света.
Везни
Нуждае се от някой, който да го успокоява, когато се тормози за нещо не толкоз неприятно.
Скорпион
Скорпиона се нуждае от някого, който да го обича абсолютно и да му дава толкоз обич, колкото му е нужна, без да желае да разбие сърцето му.
Стрелец
Стрелците се нуждаят от някого, който да знае по какъв начин да им оставя свободно пространство, само че въпреки всичко ще ги обича повече от всичко, без значение от това, че от време на време може да са надалеч.
Козирог
Козирозите търсят някого, който ще извади положителното от тях, ще ги разсмее и ще ги научи да не бъдат толкоз съществени от самото начало.
Водолей
Водолеите се нуждаят от някой, който няма да се откаже от тях, даже когато са непоносими, някой, който ще се интересува от тях и ще ги накара да се усещат значими, тъй като не получават това възприятие прекомерно постоянно.
Риби
Рибите имат потребност от човек, който да не ги приема за даденост. Някой, който желае да прекарва доста време с тях, правейки дребни неща и който ще ги накара да се усещат предпазени, когато страстите им излязат отвън надзор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР